|
|
#11 | |
|
Reputacja: 16
|
Cytat:
![]() Cytryn również ożenił się z "normalną" simką, też tak jak Agrest mieli jedno dziecko. Obydwie, nowe rodzinki powyprowadzały się do nowych domków. W domu została Stonka i Pomarańcz. Ta pierwsza już za kilka dni miała umrzeć. Przed jej śmiercią Pomarańcz się zestarzał. Stonka umarła zostawiając złoty nagrobek. Pomarańcz nie zdążył umrzeć, bo już nimi nie grałem. W międzyczasie Dysk i Cybermycha wyprowadzili się do mieszkania. Cybermycha zaczęła zdradzać Dyska. On się dowiedział, ale dał jej drugą szansę. Ona dalej go zdradzała więc się wyprowadził. Sam ożenił się z moją simeczką. Cybermycha wyszła za tego swojego kochasia i więcej nimi nie grałem. Dysk razem z żonką doczekali się dwóch dzieci: chłopca i dziewczynkę. Dziewczyna poszła na studia i założyła najlepsze bractwo na uczelni. Miała chłopaka, który był obrzydliwy, ale ona dała mu skorzystać z maszyny do operacji plastycznych. Mieszkali jeszcze z Franciszkiem III Manko i wampirem. Wszyscy mieli swoje drugie połówki. Pewnego dnia żona Dyska zdradziła go z chłopakiem swojej córki. XD Córka była okropnie wściekła, bo tyle dla niego zrobiła, a on jej się tak odpłaca... Zerwała z nim i wywaliła z bractwa. On zrezygnował ze studiów i wprowadził się do domku w Kwitnących. Dysk dowiedział się o zdradzie i zerwał z żoną. Ona wprowadziła się do chłopaka. Gdy się okazało, że jej w ciąży chłopak wywalił ją z domu (dupek z niego był i tyle ;<). Ona bez pieniędzy zamieszkała w jakiejś ruderze i urodziła bliźniaki. I tak skończyły się perypetie rodziny Stonka. Muszę poszukać, może gdzieś jeszcze mam zapis. ![]() KONIEC!!! |
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|