Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.06.2004, 15:10   #411
cornishonka
Guest

Domyślnie

Likagirl, a ja uważam że a! Naprawdę supcio piszesz
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.06.2004, 15:33   #412
she
Guest

Domyślnie

"Upadki i przebudzenia"cz.3

Renata podpisała kontrakt z agencją i czym prędzej wyruszyła do dzielnicy showbiznesu. Lena ( jej menger) przywitała ją szerokim uśmiechem i kazała przebrać , bo zaraz będą kręcić serial "Normalni Simowie z miasta" w którym miała zagrać. Ponieważ jedna z aktorek "Sara" zaszła w ciąże i nie mogła dalej grać Renata musiała zastąpić jej miejsce. Ale okazało się , że jej rola przewiduje:

A: Miłosne sceny z brzydkim facetemo o ksywce "BRZYDAL" :lol:
B: Śmierć w pierwszej po 2 min. grania
C: Całowanie się z kobietą.

PS wybierzcie koniecznie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2004, 15:52   #413
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
A: Miłosne sceny z brzydkim facetemo o ksywce "BRZYDAL"*
B: Śmierć w pierwszej po 2 min. grania
C: Całowanie się z kobietą.*
to tak no ja stawiam na C.
I teraz ja

Odc.6
Ania wciąz nie dowierzała , bo jej mama ja zostawiała ale zeby zabic kogoś.
-A moze to prawda w końcu zostawiała mnie , jest zdolna do wszystkiego choć jej nie znam.-powiedziała.
Napiła sie kawy i zadzwoniła do ojca
-Halo-odebrał
-Czesc tatao to ja Ania-powiedziała.
-Czesc kochanie martwiłem sie długo jie dzwoniłas do mnie-powiedział
-Wiem, byłam zajeta , słuszałes o mamie została skazana.
Tak słyszłem ale zmień temat wiesz ze w tej starej Willi , wpraowadziła sie rodzina
-Tak a jaka ona jeste
-okropna odpowiedział.Przepraszam ale musze konczyc . Pa córeczko!
-Pa tato zadzwonię jutro.
No- powiedziała była juz znaną twarza wiec ruszyła na podbój swiata , lecz wciąz myslała o mamie.
Co sie stanie w dzielnicy ShowBiznesu
a.Ania dostanie awans
b.Zostanie skrytykowana jako córka zabójczyni
c.spotka zone Mariusza , która publicznie bedzie całowac sie z aktorem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.06.2004, 21:47   #414
Basieńka
Guest

Domyślnie

Dona C. Likagirl C. Madishon C. Corn, obudź się. Co wena ci uciekła???

++++++++ CO Z MOIM OPOWIADANKIEM????? ++++++++++++
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2004, 07:32   #415
dona
Guest

Domyślnie

Cytat:
++++++++ CO Z MOIM OPOWIADANKIEM????? +++++++++++
Drugi raz to pisze stawiam na C.

Basienka nie miałas tym razem racji bo to B.

odc.7(wstep)
Ania gdy tylko przyjechała do dzielnicy została wytykana palcami jako córka zabójczyni wpoili jej to głowy wszyscy i uznali ze dlaniej nie ma tu miejsca
nawet gazety pisały o niej.
Mariusz nie chciała sie z nia widywać iw idzieć była odrzycna i wytykana palcami czuła sie okropnie i ciągle płakała .NAwet nie wychodziła z domu , bo sie bała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2004, 22:33   #416
Ram Wonley
Guest

Domyślnie

Świetne opowiadanie dono. Pisz dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2004, 14:08   #417
cornishonka
Guest

Domyślnie

Odc. 14

Poczula zimno... Wszystkie dobre wspomnienia gdzies znikly... ,,Dalej! Mysl! Przeciez moje zycie bylo takie szczesliwe..." - Pukala sie w głowe, ale przed jej oczami pojawiały sie tylko najgorsze momenty jej życia...
- To dlatego, ze nas zabilas. Twoje szczescie juz nigdy nie powroci. Musialas zapłacic.
- NIE! ZA COO! - Krzykneła i pobiegła do najblizszego lezaka. Rzucila nim w strone ducha, ale ten tylko przez niego przeniknal. Jej najlepsza przyjaciólka... nie... Upadła na kolana i szarpała sie za włosy. Była cała czerwona, z oczu zaczeły jej leciec łzy.
- Odeejdz..! - Starala sie krzyczec ostatnimi resztkami sił. - Niee...nie... - mruczala juz na ziemi. BŁYSK. Stala na srodku malego, starego domu. Byla w dzinsowej spodniczce i miala kokardke na glowie. Byla niziutka. Przed nia stanela piekna kobieta, ale ubrana jak na wsi. Zaprowadzila Anie do samochodu. Przyjechali pod dom dziecka.
- Kochanie, pamietaj, ze bede cie kochac. - Piekna kobieta pocalowala mala Anie w polik i zaprowadzila do domu dziecka, gdy dziewczynka sie rozplakala. BŁYSK. Juz starsza Ania, gdy miała 8,5 lat, uciekala przed psem z domu dziecka. BŁYSK. Ania, gdy miala 13 lat... I gdy juz nie pamietala, jak znalazla sie w domu dziecka... Przyjechala po nia pani SimKułka... BŁYSK. Ania, ktora ma 19 lat. "Przybrani" rodzice zaprowadzaja Anie do hotelu, pokazuja co i jak i jak go prowadzic.
- Cos jest nie tak! - Uslyszala, ale skad?
- Ona ma normalne wspomnienia... Te najgorsze i normalne. Miala miec tylko najgorsze!
BŁYSK. Otworzyła oczy i zobaczyła...

1. Zywa Pauline i Artura
2. Mnostwo maszyn do snu, Pauline i Artura
3. Swoje najlepsze wspomnienia.

---------------------------------------------------

Zapraszam do głosowania i czytania :>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2004, 16:47   #418
she
Guest

Domyślnie

No więc wybraliście C.

"Upadki i przebudzenia" cz.4

Renata dowiedziała się , że ma się całować z kobietą. - A.. ale jak pan to sobie wyobraża?- zwóciła się do reżysera serialu. - Po prostu gra pani rolę kobiety , która nie interesuje się mężczyznami tylko kobietami. Muszę to przemyśleć. Czy można wykreślić moją rolę z dzisiejszego odcinka?- Reżyser się zgodził , a Renata poszła zażyć kąpieli błotnej. Po godzinie jej miły nastój (bo się odprężyła) przerwały złośliwości ze strony innej aktorki , która ma w serialu mnóstwo chłopaków.- Cha, cha, cha! Grasz jako lesba!!! Nie no.... cha cha cha...- Renata czuła jak złość się w niej gotuje i zaraz wybuchnie i już się podniosła żeby...

A: Powiedzieć jej , że jest niewychowaną dzikuską , trącić ją łokciem i wyjść.
B: Spoliczkować ją
C: Zmiataj ty mała *****o! - Odszczeknąć się
D: Miała ochote ją udusić , ale obruciła się na pięcie bez słowa i wyszła
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.06.2004, 18:54   #419
cornishonka
Guest

Domyślnie

Głosuję na B Chociaż moze c.. no dobra niech będzie B!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.06.2004, 14:26   #420
Basieńka
Guest

Domyślnie

Ja głosuje za CCCCCCCC!!!!!!!!

"Między murem, a granicą" odcinek 10

Iga poszła do swojej sali. Chciała się położyć, ale zauważyłą że jej łóżko całe zalane jest krwią...
- Aaaa!!! Siostro!!! Siostro!!!
Przyszła pielęgniarka. Zmieniła Idze pościel. Przerażona dziewczyna wybiegła na korytarz, chciała pobiec do matki. Niestety, chyba zakręciłą za wcześnie i wbiegła na inny oddział. Zobaczyła tam panią Ekret. Przypomniała jej się wizja na korytarzu.
- Pani Ekret!!! Co pani tutaj robi? Czy zna pani...
- Iga?! Matko! Co ty tutaj robisz? Twoja mama też jest w szpitalu? Co z Klarą???
- Dlaczego pyta pani o Klarę? Mama jest, ale na innym oddziale.
- Klarze grozi niebezpieczeństwo!!!
- Co? Jakie niebezpieczeństwo? Czy chodzi pani o TE HASŁA???
- Wierz o hasłach? Mama ci pewnie powiedziała. Tak. Twoja matka i jej przybrana siostra zakochały się w tym samym mężczyźnie- twoim i Klary ojcu. On oczywiście wybrał twoją matke... Ciotka była strasznie zazdrosna i...
- To ona zabiła mojego tate? Ale co Klara ma do tego?
- Tak. posunęła się do tego, żeby zabić twoją mame, ale twój tata się na nią rzucił i ona zabiła jego. Zrospaczona uciekła... Nikt jej już nie znalazł... Ona chyba popełniła samobójstwo. Prawdopodobne, że żyje i chce się odegrać, albo to jest jej dusza...
- Ale Klara...
- Klara jest mała, słaba i naiwna. Była bardziej przywiązana do ojca niż ty. Twój ojciec wierzył we wróżby. Gdy byłaś mała zabrał cię do jednej, a ona przepowiedziała, że "będziesz walczyć z morderczynią blizkiej ci osoby.... musisz bronic młodsze rodzeństwo i jesteś silniejsza od tej kobiety..."

Co zrobi Iga?
A. Będzie miała kolejną wizje
B. Pobiegnie do domu
C. Pobiegnie do matki
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania