|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
a ja przy łukach mam normalnie, nazwisko męża, jak kliknę facetem.
okej ciąg dalszy mojej rodzinki w poprzednim odcinku : http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=782 Prolog: Sharon i Damian poszli na imprezę do znajomych, gdzie się upili. Damian wyznał Sharon miłość i pocałowali się pierwszy raz, ale żadnego bb nie było. Pewnego ranka do drzwi Sharon ktoś zapukał. Nie spodziewała się gości, myślała że to kurier - zamawiała buty na allegro. Jakież było jej zdziwienie, gdy wychodząc w samej bieliźnie zastała swojego ukochanego z kwiatami. ![]() "-Zamieszkaj ze mną". Sharon się ucieszyła. Wkrótce Damian się do niej wprowadził. Było im lżej, w końcu wspólnie płacili rachunki. Damian pracował w medycynie, a Sharon sprzedawała swoje coraz to lepsze dzieła w komisie. Zarabiała na tym sporo forsy. ![]() Pewnego razu wybrali się na basen gdzie trochę zaszaleli. ![]() ![]() Można się domyśleć, co było później ![]() ![]() Kiedy Damian dowiedział się o ciąży był zszokowany, ale szczęśliwy. Zawsze marzył o rodzinie. ![]() Urodził się mały Kurt. Dostał od kuzynki drugiej linii wymyślonego przyjaciela, którego nazwał Boddah (tak, Kurt Cobain )Tutaj z zabawką. ![]() A tutaj z mamusią. ![]() To na razie tyle
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|