![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Talent do dopasowywania może mieć każdy, nie tylko kobieta. A jeśli o to chodzi to osobiście uważam, że faceci są lepszymi dekoratorami, projektantami, stylistami i kucharzami
![]() Dobra, to ja może ocenię. Z zewnątrz - bryła to koszmar, nie podoba mi się kolor (to znaczy ładny, ale nie pasuje), brak ogrodu, żywopłot wygląda głupio na tle tego wielkiego kloca. Brak okien na dole i ten ogród, którego w sumie nie ma - jednym słowem NUDA. Poza tym za mało zdjęć i nie można wszystkiego dokładnie zobaczyć. Salon - no i tutaj powiem, że widziałam gorsze, chociaż ściany wyglądają zbyt surowo, a podłoga nie pasuje. Ten płot/ścianka dziwnie wygląda, ale meble są niczego sobie. Generalnie to tak pusto. No i tu się powtórzę - za mało zdjęć. Chodzi mi o kilka zdjęć z różnej perspektywy, wtedy byłoby mi łatwiej ocenić. Ta podłoga razi po oczach. Schody - ten ołtarzyk z tyłu wygląda kiczowato, schody również nie pasują. Jadalnia - i tu jestem mile zaskoczona. Pomijając ściankę, która tutaj aż tak źle nie wygląda, to jadalnia jest ładna. Ten obraz jest śliczny, tylko znowu nie pasuje mi ten kinkiet nad stołem. Krzesła mają taki jednolity kolor i zlewają się ze ścianą, przez co jest tutaj tak smutno. Kuchnia - powiem tak: tragicznie nie jest, ale mogłoby być lepiej. Nie używaj kilku wzorów na raz, bo to zawsze psuje cały efekt. Ściana i podłoga bardzo kontrastują, mógłbyś zostawić na przykład ściany, a podłogę dać jednolitą. Te lampy tu nie pasują. 1 Łazienka - znowu za dużo wzorów. Ta ściana mnie prześladuje. Te lampy też. Masz je w całym domu! Ale nie jest znowu tak źle, podoba mi się, że starasz się urozmaicić wszystko dodając obraz. Dzięki temu dom nabiera 'charakteru' ![]() Pralnia - ZNOWU TE LAMPY! Tutaj już trochę lepiej, nie jest aż tak wzorzasto i surowo, jednak wydaje mi się, że to pomieszczenia są jakby z kilku różnych domów. Tzn można pomieszać style, ale Ty robisz to w ten sposób, że każdy pokój jest inny, przez co dom wydaje się chaotyczny i trudno się gdziekolwiek połapać. Klatka schodowa - byłam kiedyś na dziedzińcu jakiegoś zamku gdzieś tam. I tam jak się w górę spojrzało to właśnie to wyglądało mniej więcej tak jak Twoja klatka schodowa, czyli wszystko z kamienia. Korytarzyk - to samo co klatka schodowa. Za dużo wzorów. Garaż - ja tu nie widzę garażu, a powtarzać, że za dużo kamienia nie będę, bo mówię to cały czas. Sypialnia - no nawet ładna, tylko smutna, bo ma taki jednolity kolor i mało dekoracji. Ale to Ci się nawet udało. Gabinetu nie ocenię, bo praktycznie nic nie widać. Pokój multimedialny mi się podoba, ale te kanapy to koszmar. Wyglądają jakby ktoś przywiózł je z komisu czy skądś, bo zupełnie tu nie pasują. No kompletnie, nie wiem po co one tutaj są. Górna łazienka jest ładna, ale za mało widać. Na pewno jest ładniejsza od tej pierwszej. Tarasy - ten 1 jest ładniejszy od 2, ale barierka nie pasuje w ogóle do całego domu. Podoba mi się ta roślinka. Basen Ci się udał. Ogółem - patrząc na rzuty można dostać oczopląsu. Mieszanina wzorów, potem stwierdzam, że jednak za mało dekoracji i strasznie tu pusto. Mógłbyś dodać fortepian, sztalugę, rzeźby i tak dalej. Daję 3/10, bo więcej nie mogę. Nie podoba mi się, że jest tyle kamiennych płyt, a ta 'ścieżka' na dole to jakaś masakra. Zachęcam do kolejnych projektów i wrzucaj je tu, a z czasem będzie coraz lepiej i lepiej ![]()
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|