![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Strona z której są meble i dodatki będzie podana pod zdjęciami jakby ktoś chciał.
Bryła ![]() ![]() ![]() ![]() Miejsce na odpoczynek przed domem ![]() ![]() ![]() Mini-jadalnia ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty ![]() ![]() Oceniajcie ![]() http://smokvica52.blogspot.com/ Z tego bloga można ściągnąć bardzo fajne domy wraz z meblami i z dodatkami. Ostatnio edytowane przez Séverine : 29.08.2011 - 16:23 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie chcę się jakoś wywyższać, ale jak dla mnie w tym domu przejęłaś moją najgorszą cechę
![]() Bryła - Super Jadalnia - Te czerwone krzesła psują wszystko. Kuchnia - Te meble trochę ratują resztę, Salon, Łazienka - Super. Sypialnia- Było by super gdyby nie te różowe wstawki. 5/10 ![]() Właśnie pracuję nad małym domkiem, powinien być gotowy przed rokiem szkolnym ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Widać, że masz jakieś poczucie smaku
![]() ![]() Wnętrza mi się podobają, ale pomieszczenia są na tyle mało, że zdjęcia powinnaś wykonynywać z perspektywy sima, bo jak się przyjrzysz, zdjęcia są lekko z góry, drobna rada, ale myślę, że wtedy lepiej by to wyglądało ![]() Ogólnie to całkiem ładnie, stylowo, jest parę niedociągnięć i niepodoba mi się kolor poduszek w sypialni ![]() I szkoda, że ogród taki lichy ![]() 8/10 |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ten domek to lekki koszmarek - jakieś poczucie smaku masz, jak napisał Einarr, ale gdzieś się gubisz i nie wszystko ze sobą współgra. Strasznie dużo stojących lamp - za dużo! Wystarczałaby jedna, dwie a reszta to wiszące... Łazienka i salon są okey, ale sypialnia i kuchnia - mam wrażenie, że nie dopracowałaś tego do końca i nie przemyślałaś. Generalnie potencjał jest i pracuj nad tym
![]() 5,5/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Zdjęcia są jak dla mnie przerażające. Chodzi o to, że pokazywałaś z pokoju tylko wybrane fragmenty, a nie kawałek pokoju, np, zrobiłaś zdjęcie wanny; ręczniczka; stołka (?) za wanną. Jak dla mnie to nie miało sensu.
Kuchnia-> Mała (co bardzo lubię) i przestronna. Nie podoba mi się ściana. Jadalni-> OMG, to się nazywa jadalnia, to tylko stolik do jedzenia... Jak dla mnie najgorsze "pomieszczenie", a raczej kącik z całego domu. Salon-> Jak na mnie za dużo świeczek (?) Sypialnia-> Ładna, ale biurko ma troszkę dziwny kolor, niepasujący do kolorystyki pokoju. Łazienka-> Ładna.. ![]() moja ocena :7/10 PS: Podobają mi się te meble, których użyłaś w tym domku.
#7 |
|
![]()
Moim zdaniem jest to Twój najlepszy dotychczas domek.
Bardziej zadbałaś o szczegóły, użyłaś dużo dodatków, zaczęłaś bawić się stylami, ale zawsze jest jakieś "ale: - parcela jest dość mała, a Ty ją jeszcze bardziej zmniejszyłaś przez ogrodzenie które przebiega oddalone od granic działki, - użyłaś za dużo świeczek i stojących lamp. Natomiast podoba mi się: - miejsce na odpoczynek przed domem, - te "łuki" na zewnątrz domu koło okien. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|