|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
fajowe macie te simy, moje to takie "zwykle"
![]() Ciag dalszy rodziny Kenworth: Wspolna zabawa wczesnym rankiem ze spryskiwaczem ogrodowym ![]() ![]() Nie ma to jak zepsuta umywalka i sprzatania na caly dom xd ![]() Czas troche powkuwac wiedzy an temat logiki ^^ ![]() Milosne przytulanki na lozku...ten wzrok mowi wszystko :3 ![]() Dlugo nie trzeba bylo czekac - Daisy zaszla w ciaze, na co James bardzo sie ucieszyl. ![]() Nie chcac obciazac wszystkim Daisy, Jamespomagal w sprzataniu. ![]() Daisy majac wolne dni od pracy postanowila poznac swoich sasiadow - pierwsza sasiadkom okazala sie jakas wredna stara baba, ktora jeszcze wrzeszczala na nia. ![]() Na szczescie odwiedzajac druga sasiadke w domu byla panna Wan. Daisy bardzo ja polubila i zostaly przyjaciolkami. ![]() No i urodzila sie coreczka. Nazwali ja Paulinka. ![]() Dziewczynka byla zmeczona i Daisy polozyla ja szybko spac. ![]() "Patrzcie! To moja corka" xD ![]() I czas na jedzonko.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
CD. http://forum.thesims.pl/showthread.p...31#post1441031
Rodzina Bathory Elizabeth postanowiła urządzić przyjęcie dla adoratorów Naomi ponieważ dziewczyna zwlekała z wybraniem partnera z byt długo. Niestety młoda wampirzyca nie bawiła się na przyjęciu z byt dobrze. Czułą się na nim jak klacz na targu. Jej matka Nefertiri natomiast spędziła ten wieczór bardzo miło. ![]() Naomi nie znalazła oczywiście żadnego kandydata na ojca jej dziecka. Elizabeth była wściekła. ![]() Naomi chcąc zadowolić swoją prababkę i sprostać zadaniu jakie zostało jej powierzone, oraz aby dotrzymać rodzinnej tradycji. Wybrała się na samodzielne łowy jak na prawdziwą wampirzycę przystało. W nocnym klubie poznała Luthera. ![]() Z łatwością oczarowała go swoim wampirzym wdziękiem i szybko postarała się o to na czym tak bardzo zależało Elizabeth. ![]() I na tym miała skończyć się znajomość z Lutherem. Przecież to takie proste. Tylko że... okazał się wyjątkowy. Naomi poczuła trzepot lekkich skrzydeł motyli w żołądku. ![]() W krotce okazało się ze dziewczyna jest brzemienna. Co wielce zadowoliło Elizabet. ![]() Ojciec dziecka miał nigdy nie dowiedzieć się o jego istnieniu. Oby było ono płci żeńskiej. W innym wypadku jego życiu jak i życiu jego ojca będzie grozić niebezpieczeństwo.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|