|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Pamiętacie moją rodzinkę Germanotta? Wtedy napisałem złe nazwisko - rodzinka nazywa się Clacton.
![]() Dzisiaj daję drugą część, pierwsza jest tutaj. ![]() Losy rodziny Clacton - cz. 2 No więc po upojnej nocy poślubnej młoda para zasnęła... ![]() ![]() A rano Alexandra z niewiadomego( ) powodu źle się poczuła. ![]() ![]() Po śniadaniu pojechali do parku... ![]() ![]() A potem do fryzjera i do sklepu z ciuchami. ![]() Tutaj po zmianie image'u(tak, zacząłem pobierać dodatki z Internetu) .![]() Następnego dnia rano okazało się, że Alexandra jest w ciąży! ![]() ![]() Chciała poinformować o tym Ricka, ale on spał więc zaczekała. W końcu i ją zmorzył sen(nie spała całą noc) więc poszła spać. Rick się obudził, a potem zaczął naprawiać zmywarkę. ![]() ![]() Gdy nagle... ![]() ![]() Alex strasznie rozpaczała po stracie męża. ![]() ![]() Przez parę dni siedziała w sypialni i nie jadła, nie piła, nie myła się. Ale uświadomiła sobie, że musi się wziąć w garść, dla swojego dziecka. Brzuszek rósł... ![]() ...i zaczęły ją boleć plecy, więc pojechała do spa na masaż. ![]() ![]() BONUS 'Zmywarka wreszcie naprawiona' ![]() cdn...
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|