![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A mi znowu gra zaczeła warjować
![]() ![]() Została mi teraz Scarlet i Lucjusz (mam nadzieje,że na długo). Tak więc...Scarlet i Lucjusz dorobili się córeczki Belli: ![]() Uwaga,Lucjusz atakuje pazurem ![]() ![]() Nauka chodzenia ![]() Bella chowa się przed swoją opiekunką,która chce jej wcisnąć jakąś zielona papke do jedzenia ![]() ![]() Bella już jako dziecko szkolne. ![]() Przytulasek z mamusią ![]() Prezent urodzinowy od tatusia. Belli zamarzył sie skafander astronauty ![]() ![]() Wspólny obiad. Lucjusz chyba ma juz dość miasta bo marzy o podróżach ![]() ![]() Lucjusz zapragnął mieć syna,który przedłużyłby ród Malfojów. No i się doczekał. Scarlet urodziła synka (nie pamiętam imienia ale coś z Draco związane ![]() ![]() Bella bardzo kocha swojego małego braciszka. ![]() Zabawa w "A ku ku" ![]() ![]() Mały wygląda słodko jak spi ![]() ![]() Nie wiem czy pamietacie jak pisałam,że Jamal zdradził Calineczkę z Dora Phan (jedną z miłości ze szkolnych lat). Dora urodziła wtedy córkę Jill. Scarlet poznała Dorę i Jill gdy była z synem na placu zabaw. Dzień pózniej została zaproszona do nich na impreze. Ta dziewczyna z którą tańczy scarlet to właśnie Jill( jest nastolatką) ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|