|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Rodzina Newton Wasze rodzinki są super moja taka nudna... ale mimo wszystko baaardzo lubię nią grać ![]() Poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik Ostatnio pisałam, że pokaże co słychać u Dylana (syna Nadii i Kai'a i brata Shine) wpis pokazuje co się zmieniło i kto jest kto dla przypomnienia - takie zdjęcia nie ciekawe akurat ![]() A więc ciocia Shine i wujek Elton poszli zobaczyć swoje bratanice ![]() Shine z Katheriną (młodszą córką Dylana i Krissy)![]() Elton z Lyndą (starszą córką Dylana i Krissy) ![]() Po powrocie do domu Shine bawiła się z Amandą ![]() ![]() Dziadkowie (Nadia i Kai) poszli do syna Dylana, aby odwiedzić wnuczki ![]() Babcia Nadia z Lyndą w tle Dylan... miny rozbrajają ![]() -jeju! Dylan masz coś na spodniach! to pająk!!! ![]() Babcia z Katheriną ![]() ![]() A tu dziadek w domu przytula Amandę (córkę Shine i Eltona) ![]() Tu córka Dylana Lynda podrosła ![]() ![]() Zabawa Katheriny i Lyndy ![]() ![]() Przytulasek i marzenie o większym domku ![]() ![]() Shine nie zaniedbywała dzieci Na spacerku z Amandą ![]() ![]() Babcia z Lucasem na spacerku ![]() Najstarszy syn Kris był w prywatnej szkole z internatem. Właśnie wrócił jako nastolatek nie został w tej szkole, bo stwierdził, że panny z Bridgepoint są ładniejsze niż w tamtej szkole ![]() ![]() Lynda odwiedzała babcię i dziadka w domu tu ogląda u nich w pokoju telewizję ![]() ![]() Mały Lucas podrósł i poszedł do szkoły w Bridgepoint Shine nie mogła znieść rozstania z Krisem więc chciała, aby Lucas został w domu ![]() ![]() Amanda weszła w wiek pełzająco-gaworzący Z mamusią Shine ![]() (nie wiem czemu ale Shine robiła ciągle takie dziwne miny rzadko była wesoła )![]() I moje "maleństwa" (dzieci Shine) w trakcie snu ![]() Amanda ![]() ![]() Lucas ![]() ![]() Kris ![]() ![]() narazie wszystko brakuje mi zwierzaków
Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 01.09.2011 - 14:18 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|