![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pomysł, spróbuj cytować czyjąś wiadomość, podpatrzysz jak ma wyglądać format wstawianego zdjęcia. Powinno to być mniej więcej tak:
[ img ]link bezpośredni obrazka[ /img ] Musisz jednak usunąć spacje pomiędzy nawiasami a napisami "img" i "/img". Nie mogłam wstawić ich od razu prawidłowo, bo by się nie wyświetliły. Ciąg dalszy losów mojej familii... Tutaj Franco na randce ze swoją sympatią... Ta dziewczyna jest wnuczką (lub prawnuczką) Kasandry Ćwir. Nie chciało mi się ustalać stopnia pokrewieństwa, są wystarczająco dalekimi krewnymi, by móc być razem. Ma na imię Alecia czy tak jakoś. ![]() Franco postanowił oświadczyć się swojej lubej już teraz, chociaż do końca szkoły zostały aż trzy dni... (Możliwe dzięki modowi NRaas Woohoover) ![]() ![]() ![]() Romantyczny wypad do restauracji. ![]() Czas na studniówkę! ![]() Nie wiedzieć czemu, na bal pojechała też młodsza siostra Franco, Layla. Stała się nastolatką dwa lub trzy dni wcześniej... ![]() ![]() Rzadka szansa obejrzenia jednego z trojaków Ćwir, Marcina. ![]() Aleksandra i Sedrick wybrali się do klubu, w czasie gdy ich dzieci bawiły się na studniówce. Zamówili drinki... romantyczne drinki... ![]() Atmosferka nieco się podgrzała, Sedrick i Aleksandra, znaleźli się w jacuzzi... ![]() Ojej... Tak w miejscu publicznym? ![]() Zdjęcia dzieciaków ze studniówki. Jak widać Alecia (dziewczyna Franco) nie wpadła na to by włożyć suknię wieczorową, a szkoda). ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|