![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo ładny mi się podoba oby tak dalej o i mam do ciebie takie pytanko czy mogła byś dać go do pobrania =) ?
A tak po za marginesem czekam na kolejny domek... |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hehe MÓGŁ bym chyba , jestem chłopakiem ;D
Hehe a Kolejny Domek się ''ROBI'' ;D |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
EEE nie zamierzam oglądać tak małych zdjęć, sorry to tylko w twoim interesie, wiele osób nie oceni ci tego domku, bo te zdjęcia są za małe, a nie każdy ma tyle czasu, żeby klikać w każdą miniaturkę
![]() ![]() Ocenię, ale tyko z patrzenia w miniaturki Z tego co widze, we wnętrzach jest zachowany ciepły klimat i jest bardzo przyjemnie, od reszty domu odbiega kuchnia jest za krzykliwa ( ![]() oceniam 4/10, ocene podniosę, jak zdjęcia, będą większe, bo prezentacja to połowa sukcesu pzdr. Einarr |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dzięki za radę ; )
Już daje większe zdjęcia ;D ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła nawet ciekawa, ale szkoda, że nie zagospodarowałeś ogrodu.
W sypialni trochę pusto - nie widzę żadnej szafy czy komody. Mogło też tam stać biurko dla wypełnienia przestrzeni. W "gabinecie" i w przedsionku chyba jest jedno okno, które jest przecięte ścianą (ostatnie zdjęcie). Schody nie mają barierki. Szkoda, że nie ma rzutów - ciężko jest się połapać w rozmieszczeniu pomieszczeń. Ogólnie nie jest źle, ale trzeba sporo poprawić. Ostatnio edytowane przez Searle : 13.09.2011 - 13:02 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|