![]() |
#3571 |
Reputacja: 10
|
![]()
Marchewka i nowe książki
Zdjęcia z trybu tworzenia zwierzaka Nowe zdjęcia z tworzenia sima, kupowiania i budowania 211 ras zwierząt Mrówki i jednorożce Nowe miejsce do bara - bara 5 innych filmików System tworzenia własnych kolekcji Masa nowych zdjęć I kolejne zdjęcia Duuużoo filmików Apoloosa Plains Ekran ładowania ![]() ![]() ![]() A jeszcze nie dawno nie było o czym gadać (^_^) Ostatnio edytowane przez Narutoman : 16.09.2011 - 21:15 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3572 |
|
![]()
aaa kocham Doga Niemieckiego ślicznie wyszedł! a te filmiki i zdjecia są świetne!
ej ejj jest chirurgia plastyczna dla sima bedzie mozna go przerobić ale super w koncu bez żadnych problemów i programów
Raz Dwa - Freddie już Cię ma Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś Siedem Osiem - Myśl o swoim losie Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen Ostatnio edytowane przez anjanka : 17.09.2011 - 06:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
|
![]()
Super! Psy opierają się o ścianę, żeby wyjrzeć przez okno. Można wyciągać jaszczurki z terrariów. Interakcje pomiędzy papugą a psem.
Na nowo nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
|
![]()
Ahh mój entuzjazm do zwierzaków rośnie
![]() Szkoda że nie ma szpiców miniaturowych ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3575 |
|
![]()
Nie podoba mi się ten ekran ładowania. Myślałam, że będzie bardziej wymyślny.
Już widzę, że niektóre ciuszki będą fajne ![]() Mrówcza farma - te mrówki biegają tylko po powierzchni, a tunele będą robić? Jednorożec-piroman podoba mi się ![]() He he. Stóg siana, jako nowe miejsce bara bara - super! Skoki przez przeszkody wyglądają fajnie, aczkolwiek jestem przeciwna takiej formie sportu. Co do kolekcji: to dopiero sami będziemy mogli je tworzyć, czy będą już gotowe w grze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
|
![]()
W końcu będzie można zrobić operacje plastyczną swoim Simom, czyli to czego brakowało, teraz jeszcze niech zrobią, pożyczkę z banku i moje pragnienia się spełniły.
![]() |
#3577 |
|
![]()
Wydawało mi się, że przejrzałam wszystko, ale czytając Wasze posty to chyba raczej nie wszystko... Maszyna do chirurgi plastycznej? Interakcja pies-papuga? Nie widziałam tego... Ale za to podoba mi się chyba wszystko co zobaczyłam, poza ekranem ładowania. Jestem znaną fanką niebieskiego, ale mogli się bardziej postarać. Walnęliby jakąś trawkę, chmurki czy coś... A nie takie całe niebieskie tło... Ale w sumie, to tylko ekran ładowania...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 |
|
![]()
Może ekran nie jest jeszcze dokończony? Mam taką nadzieję.
http://www.simowie.info/News:Zwierza...eenow_17.09.11 Kolejne zdjęcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Guest
|
![]()
Jestem z nich dumny, że postarali się na tyle, że każdy szczeniak/kociak/źrebak nie wygląda tak samo! Normalnie wow, tyle mogę powiedzieć.
Wszystko mi się podoba, za wyjątkiem ekranu ładowania. Uważam jak anie_1981. |
![]() |
![]() |
#3580 |
|
![]()
Szczerze, nie chciało mi się przeglądać wszystkich zdjęć ras psów i kotów, w ogóle to chciałabym listę ras, bo nie na wszystkich się znam i nie wiem co to konkretnie za rasa. Co do koni, to wszystkie są śliczne. Wiadomo coś, czy będą araby? Bo szczerze, to wszystkie konie stoją w tej samej pozycji i perspektywie i nie potrafię ich rozróżnić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|