|
|
#3782 |
|
Reputacja: 10
|
to sie jakos da do tego 22 jak bedziecie wysylali nowe zdjecia na forum
ja tez juz schodze,Dobranoc
|
|
|
|
|
|
#3783 |
|
|
anka91 jak miałam 14 lat i jechałam z rodzicami gdzieś tam i był pająk w aucie to ja chciałam wyskoczyć z auta
furia niesamowita heheDobranoc
|
|
|
#3784 |
|
|
Ja też nienawidzę pająków. Wiąże się z tym pewna nie miła historia... Też jestem zwierzocholiczką. Najbardziej lubię konie, psy, koty, burunduki, świnki morskie, króliki i SŁONIE
.
|
|
|
|
|
|
#3785 |
|
|
No na słonia w Simsach, niestety, nie ma co liczyć. Ja lubię konie, psy, ptaki, ryby i gryzonie. W domu mam mini-zoo: Pies, dwa koty (niestety), dwie zeberki, dwie mewki japońskie, rybki (akwa 112 litrów), chomik dżungarski... Sporo tego, co nie?
![]() Już się nie mogę doczekać Zwierzaków! |
|
|
|
|
|
#3786 |
|
|
Sporo anie
u mnie nazbieralo sie tego nieco wiecej hehe, zaczynając od parki kanarkow, 3 nimf, 2 kotow norweskiego i angory tureckiej, az po rybki (malawi), raki florydzkie, gwarka, kakadu, 2 fretki, krolika baranka francuskiego pieska niestety nie mam, odszedl niedawno heh troszke tego jest no nie? ale nic nie poradze. Mam na imie Ania, jestem zwierzocholikiem Anjanka- Ty z samochodu chcialas wyskoczyc jak bylas mlodsza a ja? NIEDAWNO bylam ze znajomymi w aqua zoo i tam jedna ze znajomych pokazala mi terrarium ja patrze a tu wielki jak nie wiem co pajak wisi nie wiem jakis to byl gatunek wielkiego pajaka jaki on byl brrrr tak wrzasnelam ze az ludzie na drugim koncu sali sie przestraszyli hehe
|
|
|
|
|
|
#3787 |
|
|
Mimo, że dodali ślady łapek i kopyt do ekranu ładownia to i tak uważam, że czegoś tam brakuje. Jest po prostu zbyt skromne.
|
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Ale nie ma co narzekać i myślę (i mam nadzieję), że to będzie najlepszy dodatek do simsów. Widzę. że się postarali, dali nowe królicze nory itp. |
|
|
|
|
#3789 |
|
|
No mogliby dac np... trawe i biegajace jaszczurki, albo moglby zolw chodzic po trawie do tego te lapki i kopyta i by bylo super
Ostatnio edytowane przez distractme : 19.09.2011 - 12:24 |
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Guest
|
Królicze nory to budynki które nie są pokazane od środka
Czyli ratusz, szpital itp.