![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mojego brata nie ma jak u ciebie:/
ech ustawiłam by ściągało mi w winrarze w końcu ale dupa nawet jak ściągam teraz już poprawnie to jak wypakowuję te dodatki do simsow one nie działają ![]() U brata są 2 a nawet 3 miejsca gdzie są simsy 1)to folder gdzie gra jest zainstalowana czyli -> komputer/dysk C/ pliki programow/ea games( tu są foldery wszystkich zainstalowanych dodatkow) 2)kolejne miejsce to-> komputer/ dysk C/ uzytkownicy/aster/dokumenty/Ea games/the sims2 (i tu są wszystkie foldery co powinny być czyli te neighbor music itp ) 3)i ostatni ->to komputer/ dysk C/ uzytkownicy/publiczny/dokumenty publiczne/ea games/ the sims 2 (ten folder jest pusty całkowicie) ja wrzucam dodatki z neta do tej 2 opcji ale niestety te dodatki nie działają:/ mimo że są poprawnie ściągnięte mam winrara i sims2pack clean instaler i nic ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------- EDIT: Hejka problem w końcu rozwiązany gra zdecydowała się w końcu sama stworzyć folder "Downloads" i gdy tam zaczęłam wrzucać dodatki działają ![]() Dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc ![]() Pozdrawiam:* ps.temat do zamknięcia.
![]() Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 20.09.2011 - 19:11 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|