|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
mi też pojawiły się jakieś błędy po dodaniu master controllera. Usunęłam mody a i tak coś zamula
nie wiem czy nie pożegnam rodziny przez to ![]() a ja proponuje nieoczekiwaną ciąże niech się sportowiec wykaże ![]() Rodzina Newton Nadia zaraziła swoją pasją męża Kai'a Kai pisał książki, lecz miał też zadatki na dobrego malarza ![]() Wspólne dzielenie pasji ![]() ![]() Kai z prawnukiem Kevinem (synem Krisa i Christin)![]() Elton z wnukiem Kevinem ![]() ![]() Czułe spojrzenie w oczy. Wyznanie miłości... Kai przeczuwał co się zaraz stanie... ![]() Ostatni pocałunek z ukochaną... ![]() I Kai odchodzi... ![]() ![]() Nadia była roztrzęsiona. Nie mogła patrzeć jak jej ukochany umiera! Błagała by wrócił lub ją zabrał ze sobą ! ![]() ![]() Amanda, która była związana dość mocno z dziadkiem nie mogła uwierzyć w to co się dzieje ! ![]() Cała rodzina płakała (oraz nowy chłopak Amandy poznany na dyskotece). ![]() Stało się, ponury kosiarz zawitał w progi domu Newtonów! ![]() Ostatni uścisk dłoni ze śmiercią i Kai odchodzi w zaświaty. ![]() To było ponad siły Nadii. Śmierć bliskiej osoby, miłości. ![]() Lucas też nie mógł pogodzić się ze śmiercią dziadka. Wypłakuje się Anie. (nie wiem jak odmienić imię Ana) ![]() Gdy się wszyscy choć trochę otrząsnęli wrócili do życia. Niestety Amanda znów zaczęła się zbytnio odchudzać. Cieszyła się z rezultatów, lecz ile wytrzyma jej organizm? ![]() Córka (Shine) zafundowała swojej mamie Nadii pobyt w spa aby mogła się zrelaksować, lecznic nie mogło wynagrodzić Nadii tej utraty. ![]() Nadszedł czas studniówki Dzieciaki mogły się odprężyć i uciec od atmosfery w domu, która po śmierci dziadka była ponura. Oczywiście Amanda i Lucas mieli obawy czy wypada iść na imprezę po śmierci dziadka ale babcia nie chciała o ty słyszeć i pogoniła ich żeby się szykowali ![]() Amanda się stroi dla Conora (pomimo że była młodsza jechała ze starszym bratem na studniówkę, głupie niedopatrzenie twórców)![]() Lucas też jechał na studniówkę oczywiście zaprosił Anę ![]() ![]() Amanda miała obawy czy spodoba się Conorowi ![]() ![]() No i zdjęcia Lucasa i Amandy ![]() Lucas i Ana (mogłaby ubrać coś lepszego... chociaż Lucas był zadowolony chyba że impreza tak się rozkręciła że Ana ściągnęła ciuszki kto by pomyślał dziewczyna z dobrego domu, wychowywana silną ręką no no )![]() Amanda i Conor ![]() ![]() +Bonus Ja się pytam po jakiego grzyba śmierć ma też wspomnienia??? Mało to gra zamula ? ;/
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|