![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee rodzinka i zdjęcia wspaniałe
![]() ![]() Ja też tęsknie za Tanaką ![]() Nie wiem czy moja rodzina nie pójdzie przez moją głupotę ![]() Rodzina Newton poprzednie losy: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Ostatnio zmarł Kai. Życie w domu wracało do normy... Shine i Elton szykują się do pracy. Wspólne mycie zębów ![]() ![]() Amanda umówiła się z kuzynką Lyndą (córką Dylana) po szkole ![]() ![]() Amanda żali się kuzynce że strata dziadka bardzo ją boli ![]() ![]() Gra w rzutki. Grają Amanda, Lucas (jej brat) i Lynda ![]() -Lucas weź mnie nie wkurzaj !!! Idź sobie ! ![]() -Ale i tak nie trafisz! ![]() ![]() -zobacz nawet z zamkniętymi oczami potrafię!!! ![]() Lucas i Ana mieli urodziny ![]() ![]() Młoda dorosła Ana Larkin ![]() ![]() I młody dorosły Lucas Newton ![]() ![]() Cała obecna rodzina przy stole ![]() ![]() ![]() Koniec szkoły ![]() ![]() ![]() Elton grał serenadę dla Shine ![]() ![]() Ana odwiedziła Lucasa po zakończeniu szkoły ![]() Przytulanki ![]() ![]() I pierwszy raz ![]() ![]() Wyrzucili Anę z domu. Powiedzieli że zachowuje się jak (...) zostając na noc u chłopaka... Ana przybiegła do Lucasa aby mu to powiedzieć i Lucas postanowił że Ana się wprowadzi. Ana jest mu wdzięczna ![]() ![]() Babcia Nadia oczywiście pyta czy dziewczyna umie gotować. Jak się okazało jest urodzoną kucharką ![]() ![]() ![]() ![]() Ana kochała też rzeźbić więc Shine (mama Lucasa) kupiła jej warsztat rzeźbiarski ![]() ![]() Ana chcąc się odwdzięczyć gotowała smaczne posiłki dla rodziny ![]() ![]() Lucas postanowił nie czekać dłużej i oświadczyć się Anie z myślą że jej rodzice przebaczą jej jeśli zobaczą że się kochają ![]() ![]() Oczywiście oświadczyny przyjęte ![]() ![]() ![]() W domu się pojawił niespodziewany gość ![]() ![]() ![]() Nadia była w szoku, lecz jednocześnie była szczęśliwa widząc ukochanego. ![]() Oczywiście pocałunek zakochanych musiał być ![]() ![]() ps. Dlaczego tak jest że duch nie ma nic związanego z żoną?? Albo żona nie ma już partnera. Po śmierci na drzewie genealogicznym nie ma połączenia że byli małżeństwem tylko że mają wspólnie dzieci :/ też tak macie?? Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 21.09.2011 - 08:50 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|