![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja już skończyłam z tworzeniem przypadkowych zwierząt i postanowiłam zrobić sobie swój zestaw... Oczywiście zaczęłam od koni, bo konie to mój "konik"
![]() Przedstawiam matkę, założycielkę przyszłego rodu koników, Kometę! Kometa jest przyjacielska, posłuszna i lubi zabawę. Jest rasy pełnej krwi arabskiej. I jestem w niej zakochana! ![]() ![]() ![]() A oto "mąż" Komety, Aquino. Aquino również jest koniem pełnej krwi arabskiej. Do tego jest szybki, zwinny i przyjacielski... ![]() ![]() ![]() Mam już ich pliki sims3pack, czekają na dodatek, tymi końmi będę autentycznie grać! ![]() EDIT: Zdecydowałam, że nie będę się teraz bawiła w screeny z tworzenia zwierzaków. Ta partia jest ostatnia. Chodzi o to, że konie, które chcę, już mam, psy im wyszły średnio i muszę dłużej nad nimi posiedzieć. Kotów nie chcę, ale wyszły im lepiej niż psy. Nie mogę się nigdzie dopatrzeć suwaka na długość sierści, bo to co jest, jest do niczego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 22.09.2011 - 20:53 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|