![]() |
#4302 |
Reputacja: 10
|
![]()
![]() |
#4303 |
|
![]()
Ikony mnie jakoś nie kręcą, ale muzyka owszem. Jest ładna, podoba mi się. Zwłaszcza 1 i 12.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4304 |
|
![]()
W końcu pobrałem i zainstalowałem Demo, nawet nie było źle, bo na początku jechało z prędkością 289,0KB/sek. a później 294,4KB/s. Mimo wszystko zagram dopiero jutro i zobaczę CAP, bo dzisiaj już mi się nie chce.
Zrobiłem jak anie 1981 polecałaś zmieniłem z nazwę folderu The Sims 3 na inny, i teraz demo mam właśnie pod tą nazwą, a Simsy mam pod inną. Mam nadzieje, że nic się nie zepsuje.
![]() |
#4305 |
Guest
|
![]()
Odinstalowałam demo, wszystkie simsy i gdy już zainstalowałam podstawę, ciągle wyświetla się komunikat, że launcher przestał działać, ktoś wie dlaczego?
|
![]() |
![]() |
#4306 |
|
![]()
Premiera gry The Sims 3 Zwierzaki z dnia na dzień jest coraz bliżej. Dziś dowiedzieliśmy się kilku szczegółów na temat soundtracka gry. Ze stanowiska głównego kompozytora zrezygnował Steve Jablonsky. Jego miejsce zajął Christopher Lennertz.
Jeżeli chodzi o artystów, których głos będzie się wydobywał z głośników simowych radioodbiorników, to poza wcześniej potwierdzonymi, usłyszymy m.in.: Cher Lloyd, BG5, Wolf Gang, a także Outasight. Źródło: SimPrograms Nowe zdjęcia
![]() |
#4307 |
|
![]()
Ze zdjęć okolica jest nawet fajna, ale nie lubię w simsach typowo jesiennych klimatów ;o
![]() |
#4308 |
|
![]()
Do postu Ejaka:
Szkoda, że Gaga nie śpiewa do simsów. Chciałbym usłyszeć ,,Born this way" w języku simlish. Ale jest zbyt droga, jak to ujął mój tata, żeby zaśpiewać do gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4309 |
|
![]()
A mi się jesienne klimaty podobają najbardziej po prostu kocham je a zwłaszcza klimat Apolossa Plains.
Ja za Gagą nie przepadam i jej muzyka nie pasuje do klimatu simsów.
![]() |
#4310 | |
|
![]() Cytat:
Pamiętasz, że chodzi o katalog z documents and Settings (Tam, gdzie są zapisy itd), a nie z Program Files? Wielu ludzi to myli, bo gra instaluje się gdzie indziej i swoje dane, jak zapisy, też ma gdzie indziej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|