|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Dawno niczego nie wstawiałam, ale dzisiaj pograłam trochę dłużej, więc zdjęć się uzbierało...
Mały Ron i Pan Klocek. ![]() Mała awaria... Widzicie co się stało z teksturami tego łóżka? Tylko raz tak miałam, odkupiłam łóżko i problem nie powrócił, jak na razie. Tak samo mam z tym łóżkiem z zestawu Store Witaj Szkoło, ale tam problem zniknąć nie chce. Z łóżkiem piętrowym nie ma problemów, ale z tym podwyższanym z Witaj Szkoło, jest... ![]() ![]() Alecia z Ronem na zakupach... ![]() Miewam ten bug z prowadzeniem wózka. Tutaj Alecia ma nienaturalnie ułożone dłonie. ![]() Alecia i Franco wybrali się do Kujona... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ron w łóżeczku. Lubię tą koszulkę. Jest na niej napisane "Przed praniem wyjąć dziecko" ![]() ![]() Czyż ten Franco nie jest uroczy? ![]() ![]() Rybki... ![]() Z cyklu dokumentarnego Dziwaczna Flora i Fauna, przedstawiamy połączenie rośliny... z żabą. ![]() Piłkarzyki... ![]() I znowu rybki... ![]() Albo Alecia zjadła coś nieświeżego, albo znowu jest w ciąży...
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|