![]() |
#4461 |
Reputacja: 10
|
![]()
Narutoman, londine chodziło raczej o całkowite pozbycie się ekwipunku konia. Nie, nie da się. Koń cały czas musi mieć uzdę, lub uzdę i siodło. Chciałabym, by można było je całkowicie "rozebrać", ale się nie da. Jedynie dzikie konie nie mają nic.
Zauważyłam dziś coś ciekawego, dwa moje konie dostały dodatkową cechę, czwartą. Dzikie konie mają tylko dwie cechy. Udało się nawiązać kontakt psu z dzikim koniem, działa interakcja "zacieśniaj więzy", ale tylko pies-koń, i tylko, gdy są w miarę dobrze ustawione względem siebie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4462 |
Guest
|
![]()
Anie, tak chodziło mi o całkowite rozsiodłanie. Szkoda, że uzda musi zostać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4463 |
|
![]()
Ja przygarniałam w demie normalnie z kodem TestingCheatsEnabled true. Podejrzewam, że ekwipunek da się zdobyć, ale demo nie jest w pełni rozwinięte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4464 |
|
![]()
anie a jak sie je przygarnia? przy nich trzeba wpisac kod? znaczy przy dzikim koniu jak sim stoi wpisuje sie kod czy jak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4465 |
|
![]()
Nie wiesz jak się wpisuje kody? Wciskasz CTRL SHIFT C (albo B, robię to tak machinalnie, że nie pamiętam) i wpisujesz kod w okienku: ThestingCheatsEnabled true, potem klikasz na bezpańskie zwierzę z SHIFT'em i wybierasz Dodaj do aktywnej rodziny. Gotowe! Tylko pamiętaj, że nie można mieć więcej niż 6 zwierząt, więc jeśli masz już 6, to opcja się nie pojawi.
Kolejny mod do Dema. Kto by pomyślał, że będziemy mieli mody do dema... ![]() http://gnautylilgnomes.com/forum/index.php?topic=3520.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4466 |
|
![]()
Mnie się nie chce bawić w te odkryte opcje dema, chociaż są bardzo kuszące
![]() Szybko stworzenie zwierzaków mnie znudziło, więc poczekam już do pełnego dodatku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4467 |
|
![]()
anie ja nie wiem jak sie kody wpisuje bo nigdy z nich nie korzystalam, zawsze gralam "na czysto" temu tyle pytan w zwiazku z nimi zadaje bo teraz jak wiem ile to daje mozliwosci to az chce je wyprobowac, dzieki za podpowiedz
![]() wiecie co zauwazylam? nie ma wyboru w "akcesoriach" dla psow, oprocz obróżek mogli dac tez szelki np dla mniejszych pieskow, a jesli o pieski chodzi.. to troche dziwne ze chihuahua normalnie jest najmniejszym psem a w CAPie np bulldog jest mniejszy od niej hmm.. o tym tez mogli pomyslec Ostatnio edytowane przez distractme : 29.09.2011 - 10:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
|
![]()
Grahama Nardone
Dla ciekawskich graczy (wiem, że istniejecie!) konie, jelenie i sarny nie będą mogły się rozmnażać w ścisłym centrum większych miast jak Bridgeport.
![]() |
#4469 |
|
![]()
To znaczy, że nie będzie Dzikich Koni i Sarn w ogóle, czy tylko po jednej sztuce, czy coś? No i czy będzie można rozmnażać własne konie...? Nie lubię takich półsłówek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4470 |
|
![]()
no i dobrze no bo wyobraźcie sobie w takim mieście same jelenie i konie
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |