![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
wasze rodziny są coraz ciekawsze no
![]() ![]() ![]() elwa17 - ale szaleństwo na tych imprezach ![]() ![]() Horsez - fajnie że Marta i Dawid są razem ![]() ![]() eyvee - ha jednak Ayame i Tomoya mają szansę być razem ? ![]() anie_1981 - kurcze ja nie sprawdzałam jak można wyrzucić z domu simów ![]() ![]() ![]() slowdi - bardzo fajne małżeństwo ![]() ![]() Scheiße - Alex to ma szczęście do młodszych ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik [url=http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=1456910&postcount=994]klik[/url Shine postanowiła relaksować się przy basenie. Nadal tęskniła za matką. ![]() Elton wziął się za barmaństwo. Zaraził go pasją jego nieżyjący już teść Kai. ![]() A Conor musiał ćwiczyć. We wojski potrzebują silnych mężczyzn ![]() ![]() ![]() Elton pocieszał Shine, która chodziła markotna. Śmierć matki była dla niej wielkim ciosem. Nikt nie wiedział jak bardzo ją to przygnębiło. ![]() Amanda oddała się w pełni swojej wenie i malowała ![]() ![]() Elton postanowił nie zostawiać Shine samą więc towarzyszył jej przy basenie ![]() ![]() A Amanda postanowiła schudnąć ![]() ![]() ![]() A w międzyczasie poszłam zobaczyć co tam u Krisa i Christin (Kris syn Shine i Eltona, brat Amandy). Jak pamiętacie mieli syna Kevina i Christin po jego urodzinach zapragnęła więcej dzieci. Zaszła w ciążę i urodziły się trojaczki!!! ![]() ![]() Brandon ![]() ![]() Rosalyn ![]() ![]() Annmarie ![]() ![]() Trojaczki się bawią ![]() ![]() ![]() A córka (Dylana i Krissy, bratanica Shine) Lynda Holton urodziła córkę Melindę ![]() ![]() Wróciłam do głównego domu ![]() Amanda i Conor przy jedzeniu rozmawiają o nowym domu. Amanda miała dość mieszkania nad garażem. ![]() Amanda i jej piękne odbicie ![]() ![]() ![]() A tu jej wdzięki podziałały i nawet dostała buziaka ![]() ![]() Conor zabrał narzeczoną na dyskotekę ![]() ![]() ![]() ![]() I nawet przyszedł brat Lucas ![]() ![]() Amanda poszła po drinki dla niej i Conora ![]() ![]() Do dna ![]() ![]() Ups... chyba trochę za dużo drinków ![]() ![]() Amanda zgłodniała z Conorem więc zamówili jedzenie. Ale Conor chyba nie miał ochoty na krewetki ![]() ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|