|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Możesz też zakupić za punkty życiowe Pomocnik Kolekcjonera, na podglądzie mapy będą się wyświetlać wszystkie drobne zwierzęta obecnie dostępne.
A rozsiewacze też zadziałają po kolejnym wczytaniu miasta. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
hehe i oczywiście mam syfa po zainstalowaniu zwierzaków; mam dodatek od początku i nic, ładnie działały, a ja naiwna się łudziłam... a się okazało dopiero w Wymarzonych Podróżach...najpierw się miło zaskoczyłam gdy odblokowały się wykopaliska, a potem ... jak złapane podczas wakacji stwory: ryby, robale, znikały z wyposażenia po powrocie. bylam juz 3 razy na wakacjach, więc to nie jednorazowy wybryk. tez to macie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Fakt, u mnie zniknęły, ale same ryby. Owady były w wyposażeniu z 'małymi stworzeniami' nie próbowałam, zostawiłam je sobie w domku letniskowym. Pozostałe obiekty kolekcjonerskie też mi nie zniknęły
![]() Mnie tylko dziwi to, że zwierząt nie można ze sobą wziąć na wakacje, a np. za granicą są te zakopane dziury dla psów... -.-' |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Czy często kupując działkę pojawia się Wam komunikat iż jest zarobaczona? Są wtedy dwie opcje, albo automatycznie gra usuwa nam to to z działki albo podejmujemy ryzyko.
Wchodząc na taką parcele są tam chwasty (na zwykłym podłożu) i pełno chrząszczy do rozdeptania. Wczopraj przed reinstalką zrobiło mi się tak pierwszy raz! A teraz głupie pytanie: po co są te aktualizacje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
![]() A co do tych chwastów... To takie urozmaicenie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jeszcze mi się nie zdarzyło mieć zarobaczoną działkę.. O.O Z duchami tak (jeden jedyny raz), ale z robakami nigdy.
Ciekawe, czy inne dodatki też mają takie urozmaicenie odnoszące się do działki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
czesc
![]() mam dwa pytania 1. Udało mi sie zaprzyjaźnić- czyli złapać Kruka i Niebieską Arę ale gdy spotkałam Drozda i Sokoła mogłam je tylko oglądać? czy to znaczy że takich ptaków nie można mieć w domu czy trzeba mieć jakąś umiejętność by je schwytać/zaprzyjaźnić się ?? 2. Poznałam JEDNOROŻCA! Po wielu nocach z nim spędzonych (Pojawia sie tylko miedzy 22 a 5 rano) udało mi się ją zaprosić do rodziny, Jest to klacz, i już nie znika po 5 rano jest normalnie członkiem rodziny. Zastanawiam się czy teraz pojawiać sie bedzie kolejny jednorożec ? bo jeszcze nie widzialam kolejnego. i czy mogę ją rozmnażać ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Orlita co do 1 pytania to musisz mieć jakąś umiejętność chyba to jest umiejętność łapania czy coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam pytanie .
![]() Czy wiecie może ,czy za granicą mozna łapać jakieś zwierzaki ? Głównie chodzi mi o ptaki ,węże itp. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 41 (0 użytkownik(ów) i 41 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|