|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może sprawdź czy nie masz ustawionego typu parceli na Zakaz wstępu dla odwiedzających.
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Hej, dawno nie wchodziłam, bo przestałam grać, bo gra odmówiła współpracy... Mam pytanie i problem zarazem - po instalacji Zwierzaków wszystkie meble z netu przestały mi działać... czy teraz po nowych łatkach itd coś się zmieniło i dodatki już działają czy dalej trzeba je w jakiś sposób naprawiać itd? Simsów nie mam jeszcze zainstalowanych, bo nie wiem, co mam zrobić z dodatkami... Proszę o jakąś podpowiedź, co mam zrobić, żeby mi te dodatki zaczęły działać na nowo
![]() Pozdrawiam PS. mam nadzieje, że wyraziłam się dosyć jasno ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Jak oceniacie opieke nad zwierzakami w trzeciej częsci? Są one bardziej jak w jedynce czyli ze mozna sie z nimi pobawic, ale ogólnie żyją same sobie, czy raczej jak w dwójce ze zajmuja mase czasu i trzeba im podporządkować życie?
![]() |
#4 |
|
![]()
Przede wszystkim są sterowalne, więc i bardziej samodzielne, można im anulować jakąś akcję. Uczyć ich trzeba czystości i nieniszczenia obiektów, jak w TS2, ale moim zdaniem szybciej to idzie (są też cechy charakteru jak "nie niszczy" np). Najmniej pracochłonne wydają się koty, potem psy, ale konie są niesamowicie absorbujące... Czyli tak jak w życiu... Nie da się mieć konia i nie spędzać na opiece nad nim kilku godzin dziennie. Czyszczenie kopyt, szczotkowanie, itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam pytanie, jak zbudować taki dach stajni jak na zdjęciu poniżej?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 17
|
![]()
Witam! Mam pewien problem, a może tylko tak mi się wydaje. Otóż po zainstalowaniu Zwierzaków od razu zacząłem grać w AP, ale ostatnio znudziło mi się tam grać, więc postanowiłem założyć nową rodzinę w innym mieście. Wybrałem Riverview jako ich miejsce zamieszkania. Przed wprowadzeniem do domu, stwierdziłem, że zmodyfikuję nieco otoczenie - dodam złomowisko, komis itd. Zaciekawiła mnie rodzina Ivanov, którą gram, ale pojawił się problem. Zaadoptowali kota, lecz nadal nie ma na lodówce opcji przyrządzania wybornego jedzenia, która jest w AP nawet, gdy nie ma się zwierząt. W całym mieście jeszcze ani razu nie spotkałem ptaka, węża itp. Dlaczego tak jest? Chciałbym mieć także korzyści z tego dodatku, ale w Riverview. Proszę o pomoc jak rozwiązać ten problem. Z góry dziękuję za odpowiedź. D_S
![]() |
#7 |
|
![]()
A dużo dni simowych już grasz? Te zwierzęta muszą się najpierw wygenerować.
A co do karmy. Sporo ludzi miało ten problem. Ogólnie rozchodzi się o to, że rodziny, które zostały stworzone przed instalacją Zwierzaków nie mają tej opcji, dopiero te, które są z okresu, kiedy dodatek już był. Nie wiem, może jakaś łatka to naprawiała, ja dawno w Zwierzaki nie grałam, ale też kilka razy miałam ten problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja słyszałem, że nie chodzi o datę stworzenia rodziny, tylko o zapis gry czy przed instalacją. czy po. Mam rodzinę, która jest na zapisie z czerwca 2009 - tam nie mogę przyrządzać specjalnej karmy, ale nie przeszkadza mi to, lecz tworząc nową rodzinę chciałbym tą opcję wykorzystać. Gram już 4/5 dni simowych tą rodziną Ivanov. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
![]()
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Może to coś pomoże, ale można nauczyć się przygotowywać karmę dla zwierząt oglądając kanał kucharski w TV.
Przynajmniej moi simowie sprzed Zwierzaków w ten sposób się nauczyli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
To znaczy, że od razu po oglądaniu tego kanału Sim się nauczy - czy losowo przepisy są wybierane? Nawet nie ma przepisu na karmę w księgarni. Co mam zrobić? Ma ktoś podobną sytuację? Proszę o pomoc.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|