Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.10.2011, 18:19   #1
xometr
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z grą

Nic Ci nie wmawiam. Wierzę w to że pojawiają się u ciebie lakierowane konie. A prawdopodobieństwo że ktos ma taką samą karte graficzną jak ty jest akurat dość spore. To że odpalasz na niej gry w full detalach także nie dziwi bo jest to jeszcze w miare dobra karta. Jedynym jej minusem jest 512 mb ram a jak wiadomo świat gry w the sims 3 jest reenderowany w czasie rzeczywistym. Nie twierdzę że z Twoim kompem jest coś nie tak, poza tym efekt lakieru to nie przezroczyste konie więc po co robić całą aferę zwłaszcza że nawet nie posiadasz gry tylko caly czas męczysz to demo.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.10.2011, 21:59   #2
beata18ns

Reputacja: 10

ale tak Wam te konie przeszkadzaja strasznie tzn ich siersc ? nie mozna sobie wyobrazac ze lśniaca jest poprostu ?;p mnie w grze tak niektore tekstury wkurzaja ze.. ale co zrobic
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2011, 23:19   #3
anie_1981

Mnie sierść koni wkurza, to moje ulubione zwierzęta i chciałam, żeby były dopracowane. Jednak jak patrzę na screeny innych i widzę to samo co u mnie, to trochę mnie to uspokaja. Wiem, to jest trochę wredne z mojej strony No nic, po prostu tak grę napisali i tyle
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2011, 11:40   #4
Monik
Guest

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Mnie sierść koni wkurza, to moje ulubione zwierzęta i chciałam, żeby były dopracowane. Jednak jak patrzę na screeny innych i widzę to samo co u mnie, to trochę mnie to uspokaja. Wiem, to jest trochę wredne z mojej strony No nic, po prostu tak grę napisali i tyle
Nie wiem tego jeszcze na 100 procent, ale u mnie sierść koni błyszczy gdy ma on wiele różnych kolorów i łat nałożonych na siebie , sposobem na to jest wybranie koloru podstawowego konia z listy która jest dostępna , każda edycja koloru (szczególnie gdy zwiększamy jego intensywność) powoduje niestety to błyszczenie co mnie denerwuje ponieważ chciałam mieć ciemnobrązowego konia i się bardzo niestety świeci - co do potomstwa koni wydaje mi się że dwa konie o tym samym kolorze może dadzą matowe potomstwo? trzeba próbować.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2011, 13:12   #5
Olson

Nie mam żadnych dodatków z Internetu, ani modów.
Mam nadzieję, że może w końcu przestanie mi złośliwie mulic, bo w dwójce miałam tak często, że dopiero za którymś razem po włączeniu chodziło płynnie.
stare 22.10.2011, 16:19   #6
anie_1981

Cytat:
Napisał Monik Zobacz post
Nie wiem tego jeszcze na 100 procent, ale u mnie sierść koni błyszczy gdy ma on wiele różnych kolorów i łat nałożonych na siebie , sposobem na to jest wybranie koloru podstawowego konia z listy która jest dostępna , każda edycja koloru (szczególnie gdy zwiększamy jego intensywność) powoduje niestety to błyszczenie co mnie denerwuje ponieważ chciałam mieć ciemnobrązowego konia i się bardzo niestety świeci - co do potomstwa koni wydaje mi się że dwa konie o tym samym kolorze może dadzą matowe potomstwo? trzeba próbować.
Muszę popróbować. Może warto też eksperymentować z suwakiem przezroczystości każdej warstwy. Co do źrebiąt, to ja mam "matową parkę". Ich dziecko się błyszczało, póki było źrebakiem, po dorośnięciu ogierek był matowy.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 00:29   #7
Wampirencja

Ja mam kłopot z instalacją. Sobie zakupiłam w amazonce, wysłane było wcześniej, super. Płyta działa, ale napisało mi "gra wymaga aktualizacji". No i czekałam godzinę z okienek "trwa aktualizacja". Wyłączyłam, updatowałam ręcznie grę ale znowu tak wygląda instalacja... ;/

All hail the hypnotoad!
Wampirencja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 17:21   #8
Trish
Guest

A ja mam taki problem - zaistalowane miałam tylko zwykłe simsy 3 i działały normalnie. Wczoraj przyszły zwierzaki i normalnie je zainstalowałam, włączyłam, wybrałam nowe miasto i jakąś 1 min się ładąją a później się wyłączają i jest napisane : "Program sims 3 przestał działać. System Windows sprubuje znaleźć rozwiązanie i poinformuje cię o tym". I tak dzieje się od czasu zainstalowania zwierzakó lub tej najnowszej aktualizacji.

Mam też pożyczone od koleżanki Wymarzone Podróże i Po Zmroku ale instalując zwierzaki tamte odinstalowałam ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 17:41   #9
Julia

cześć, zakupiłam dzisiaj The Sims 3 Zwierzaki, wszystko działało, dopóki nie włączyłam trybu tworzenia rodziny. Ten w którym wybieramy m.in. kolor skóry, działa bez problemu, natomiast pozostałe się nie włączają, czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje?
Julia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.10.2011, 18:33   #10
Olson

A u mnie wszystko jest w porządku, poza jednym - najistotnijeszym.

Psy i koty mają wszystkie łyse głowy, i nic, na prawde nic nie da się z tym zrobic. Macie jakiś pomysł jak to delikatnie mówiąc - naprawic?

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania