|
![]() |
#1 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że pomoże... |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
dzięki Bjork jakby nie pomogło to napiszę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja od bardzo dawna nie miałam błędu zapisu, ale właśnie, "zapisuję jako...". Żeby mieć na wszelki wypadek kopię zapasową poprzedniego zapisu, to zapisuję na zmianę pod dwiema nazwami. Np. Sunset Valley 1 i Sunset Valley 2. Mi oprócz błędów zapisu zdarzały się też wyłączenia gry podczas zapisu, stąd takie moje "dmuchanie na zimne". Teoretycznie mogłabym stale podawać tą samą nazwę, ale wtedy właśnie nie ma kopi zapasowej zapisu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Heheh, ja "Zapisuje jako..." po kilka razy w ciągu gry, i każda nazwa ma swój numerek, więc wychodzi "Apaloosa13', "Apaloosa14"..."Apaloosa21" XDDDD Ale przynajmniej wiem, że rodzina jest bezpieczna, jeśli gra się wyłączy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
To ileż te zapisy muszą zajmować Ci miejsca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Później i tak je usuwam =D Takie zbyt częste zapisywanie zostało mi z dwójki, bo niestety nie tylko trójka wywala mnie do pulpitu =/ A naprawdę idzie się wściec, kiedy ślub, poród i kilkukrotna zmiana grupy wiekowej ( w dwójce wszystko szybciej się działo, i miałam więcej czasu na grę) ci się nie zapisuje :c
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mi się dwójka sprawowała całkiem dobrze, z irytujących błędów było wyłączanie się mimiki twarzy Simów podczas tańca, czasem się np. kubek kawy przykleił do ręki Sima i tak chodził aż go zresetowałam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Witam mam pewien problem mianowicie w demo sims 3 pets koty i psy miały normalne futerko 'puszyste ' natomiast gdy gram już normalnie futro psa i kota jest takie 'zbite' .. Moja karta graficzna to :
Intel® G41 Express Chipset Gra normalnie chodzi , nic nie tnie , ładna grafika , nie wywala mnie na pulpit wszystko jest ok ,tylko to futro . :u Sorki ,ze pisze tu , ale tam nikt nie zagląda do mojego tematu .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |