Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.10.2011, 16:27   #271
bartii9512
Guest

Domyślnie Odp: Błąd aktualizacji...

Witam, jestem nowy na forum.
Zapewne moje pytanie padło na forum już kilka razy ale nie znalazłem dokładnej informacji co z tym problemem zrobić a mianowicie aktualizując grę z wersji 3.6.6 do wersji 3.8.6 wyskakuje komunikat iz znaleziono nieprawidłowy plik. Będzie to wina patcha aktualizującego do wersji 3.8.6 czy jakiegoś wcześniejszego? A może ktoś ma w 100% działający patch aktualizujący do wersji 3.8.6?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.10.2011, 18:15   #272
eyvee

Reputacja: 10

ech...jak zawsze nigdy simsy nie moga dzialac normalnie....macie jakis pomysl jak mam zainstalowac gre poprawnie?

1. format kompa
2. instalacja podstawki sims3
3. instalacja dodatku wp <zanim sie chce zainstalowac pisze ze gra sprawdzi czy mam zaktualizowana gre ->blad aktualizacji>
4. wchodze do launchera ->gra zaktualizowana wersja 1.0.615.0007

nigdy nie mialam tego bledu przed instalacja dodatku jak to naprawic :/ help
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.10.2011, 17:56   #273
Olson

Mam takie pytanie. Czy do instalacji The Sims 3 Zwierzaki będę potrzebowac aktualizacji? Na komputerze, na którym mam simsy chwilowo nie mam Internetu - czy będzie to kolidowac z instalką gry? Zaznaczę, że przy The Sims 3 Po Zmroku miałam ten problem i musiałam zrobic reinstalkę, a potem podłączyc się do sieci, żeby gra się zaaktulizowała. Przy Pokoleniach (też nie miałam połączenia) nie było tego problemu.
Olson jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2011, 17:22   #274
xometr
Guest

Cytat:
Napisał Xou. Zobacz post
Widzę, że jest sporo postów bez odpowiedzi... Mimo to i ja spróbuję
Otóż chciałam dziś pograć w simsy i wyskoczyło powiadomienie o aktualizacji (tej najnowszej, do wersji 1.27), więc oczywiście zezwoliłam na aktualizowanie. Co się okazało? Ano, po zakończeniu instalacji wyskoczyła informacja "niektóre pliki zostały zmodyfikowane, zainstaluj ponownie". Otwieram panel startowy gry i znowu mam informację o tejże aktualizacji. Próbuję ponownie i to samo. Czy coś jest źle z aktualizacją, czy to ja powinnam coś zmienić?
I od niedawna nie działają mi dodatki z rozszerzeniem .package, choćbym nie wiem gdzie je wciskała...
Nie instaluje się własnie przez mody jakie posiadasz. A dodatki o których mówisz muszą byc zawsze zaktualizowane do obecnej wersji gry jaką posiadasz. Zważywszy na to że dodatek zwierzaki bardzo mocno wpłynął na kod gry wiele dodatku poprostu sie wykrzacza. Wywal wszystko i aktualizacja zainstaluje się bez problemu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2011, 18:16   #275
Owl Finch

Reputacja: 11

Próbowałam też z wywalaniem... Nie pomogło. Więc aktualizacji nie mam, a mody i tak i tak nie działają...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2011, 09:03   #276
mmandragorra
Guest

hej, mam problem otoz, mam wszystkie czesci sims 3 i teraz probuje zaistalowac zwierzaki i wyskakuje mi blad aktualjizacji, instalacja zostanie przerwana wrrr mody wywalone
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.10.2011, 17:49   #277
AdeleBlanc
Guest

Cytat:
Napisał NataleQ Zobacz post
Po zainstalowaniu aktualizacji wyskakuje mi
Nastąpił błąd podczas uruchamiania, zobacz szczegóły w dzienniczku
co jest? przed aktualizacją podstawa mi chodziła, po zainstalowaniu dodatków i po aktualizacji też tak jest.
Mam teraz to samo,dzisiaj chcialam przeinstalowac gre i figa nie moge dzialaja mi tylko sims podstawowe inne dodatki nie chca chodzic. Dlaczego? Co to za blad i co mam ogladac w dzienniku? Co za bzdury tyle kasy kosztowaly mnie te simy a tu takie jaja!!!!!!!!

No coz poszperalam w necie, naprawilam, musialam wywalic hot keye i inne bzdety z the sims. Zainstalowalam na nowo wszystko chodzi. UFFFF.

Ostatnio edytowane przez AdeleBlanc : 26.10.2011 - 10:15
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.11.2011, 16:49   #278
Scheiße

Ja też mam problem.

Chcę zainstalować aktualizację 1.26, i wyskakuje to -.-'
Pomocy! <prosi>
stare 18.12.2011, 21:48   #279
anie_1981

Po zainstalowaniu łaty 1.29, mam bardzo głupi błąd, nawet myślę o przeinstalowaniu gry. Gdy konie galopują, to robią to tak... głupio! Nawet nie wiem jakich mam tu słów użyć, biegają tak chaotycznie, jakby w przyśpieszonym tempie i tnąc się przy tym. Powiedziałabym, że EA po raz pierwszy wydało łatę, po której mam jakieś widzialne dla mnie błędy!
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.12.2011, 07:30   #280
Miscellaneous

Emm... Ja mojej gry niestety nie mogę wcale nawet zaktualizować, bo wyskakuje mi taki komunikat

" Nie można połączyć się z EA Download Manager. Przez to nie będziesz miała dostępu do najnowszych aktualizacji."

Takie coś mi zaczęło wyskakiwać odkąd zainstalowałam Pokolenia, Karierę, i Wymarzone Podróże, dlatego moja gra jest zaktualizowana na 1.24 , I muszę powiedzieć, że się nie zacina. Tylko mam jakiegoś dziwnego buga od tygodnia, że po ściąganiu fryzur z Peggy i Anubis znikają mi inne, ale to nie od aktualizacji.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania