|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mnie się AP podoba-taka cicha i spokojna mieścina. Jednak dzikie konie spacerujące po ulicy troche mnie irytyją...To taj jakby po moim mieście środkiem ulicy biegało stado koni. Twórcy mogli stworzyć jakąs jedną parcele np.Koński par gdzie będa pojawiac się dzikie konie,albo z AP zrobić zwykła wieś.
Ogólnie gra fajna.Męczy mnie tylko to,że dodatki z interenetu w gotowych domkach mi nie działąją,ale jakoś daje rady. Konie są boskie!!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Mnie gra też się podoba, choć niestety mam błędy. Od czasu do czasu neibieski ekran i pulpit... Niedawno tak mi się stało i w ogóle mi już nie chce wczytać ostatniego zapisu. Muszę zaczynać cała grę od początku. Wszystko straciłam, bo miałam jeden zapis
Denerwujące są też te prześwitujące futra i rozmazane zwierzaki. Gdy bawię się opcjami grafiki to albo mam właśnie te odbicia futer, albo gra się wyłącza. Jedno z dwóch. Coś musi być nie tak, bo mam oryginalne Simsy a komputer dobry i szybki.Nowe miasteczko fajne, rozległe, spokojne. Troszkę smutnawe, wolałabym jakieś weselsze, kolorowe, z zielenią i plażą... No ale to też jest fajne. Pasuje do tych konie. Na pewno troszkę tam pogram. Interakcje ze zwierzętami urozmaicone i ciekawe. Zauważyłam, że doszło kolejne miejsce na bara bara :-) Stos siana! Można kąpać psy i koty w wannie, szczególnie wskazane gdy nabawią się pcheł. Z dzikich zwierząt widziałam narazie szopa, konie i szczura, jakieś ptaki, no kruka. Nie lubię ich łapać, wydaje mi się to podłe, łapać wolne szczęśliwe zwierzaki i trzymać je w klatkach... wolę dać dom bezdomnym zwierzętom. Jak w życiu :-) |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|