![]() |
#81 |
Reputacja: 19
|
![]()
Tutaj Kizzy sobie je
![]() ![]() Tutaj spi ![]() I jeszcze spi... ![]() ![]() Tutaj wlascicielka.... no tak nie to zdjecie ![]() ![]() Tutaj pani domu, oglada bardzo dziwny kamien... Ktory byc moze jest agresywny ![]() ![]() ![]() A tutaj Zetka bawi sie z pileczka. Zetka przystapila do ataku ![]() ![]() I pileczka poleciala... ![]() ![]() Zetka widzac, ze pileczka sie oddala, zaczela ja gonic ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 30.10.2011 - 03:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#83 |
Reputacja: 19
|
![]()
Czas na kolejne zdjecia
![]() Simka postanowila, ze wybierze sie na spacer z swoimi psiakami. Amy glaszcze Zetke po brzuszku ![]() W tym czasie Kizzy, znudzony, postanowil wykopac sobie dziure ![]() ![]() Amy znalazla patyk, i rozpoczela zabawa w aportowanie! ![]() Zetka wyglada na zainteresowana ![]() ![]() ![]() Patyczek zostal rzucony! Zetka szybko biegla i zlapala kijek, zanim spadl na ziemie ![]() Brawa dla Zetki! ![]() ![]() Amy widac tez jest zadowolona ![]() ![]() W miedzy czasie, Kizzy zmeczyl sie kopaniem dziury, i postanowil troche odsapnac ![]() ![]() Po chwili jednak usiadl. Cos widocznie przykulo jego uwage ![]() ![]() ... co to moze byc...? ![]() Chyba nam nie powie ![]() ![]() Po wyczerpujacym dniu, zgraja wyruszyla w droge powrotna ![]() Cala trojeczka, grzecznie sobie siedzi ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 31.10.2011 - 00:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Reputacja: 10
|
![]()
Okolica w AP jest prześliczna:
![]() Jeden z moich kotów uwielbiał siedzieć na kolanach Simów: ![]() Akurat zapadł zmrok. Jeden z moich kotów poluje na ryby w "Kociej Dżungli". Niestety żadnej nie złapał: ![]() Taka mała kocica, a zniszczyła całą komodę : ![]()
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
O to moje zwierzaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 31.10.2011 - 13:25 |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Kolejne zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 10
|
![]()
Napisałam już posta w Opowiadamy jak sobie gramy", ale co mi tam, wstawię zdjęcia z jeżem i tutaj
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
przypominam,ze jest to temat o zdjęciach z dodatku,a nie opowiadamy sobie,jak gramy
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Higienator zwierzęcy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |