![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ona jest naprawdę ładna! Tylko zamiast tego czerwonego cienia, mogłeś dać jej tylko czarny eye-liner, żeby tak ładnie podkreślić jej oczy. Poza tym ona ma za szeroki podbródek. Tak jak Searle już wspomniała ma też za szeroki nosek.
W grze wygląda lepiej niż w CAS'ie. Najlepiej wyszła na ostatnim zdjęciu ![]() Poza ty jest jak najbardziej ok. ![]() P.S. Ma bardzo ciekawy fryz ![]()
![]() |
|
![]() |
#72 |
|
![]()
Na pierwszym zdjęciu ma mine jak stara jędza.
![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]()
Jesteś błyskotliwy. Jak na maxis to i tak ci się udało.
Zniż jej usta bo teraz to plastik fantastik i zmień jej skin na internetowy bo ten maxisowy jest taki sztuczny simki w maxisowym skinie wyglądają jak barbie. Mógłbyś też ściągnąć z netu jakieś mniejsze tęczówki. 4/10 ode mnie przez usta skin i tęczówki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Ładna jest jest taka słodka bardzo udana simka według mnie
![]() Jak już Nesyetta powiedziała że lepiej wygląda w grze a nie w CAS'ie. 10/10 |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
Searle, Nesyetta, Narutoman, revive - dzięki : )
Motywujecie mnie ![]() Kacper7991 - no więc tak, imienniku mój ![]() Czemu jestem błyskotliwy? ![]() To nie maxis. Już od jakiegoś czasu ściągam dodatki. Skin - inny mi nie pasował. Czekam na jeszcze trochę komentarzy : )
![]() |
#76 |
|
![]()
hmm.. zadna mi sie niepodoba. maja dziwne twarze. w kazdej jest cos co mnie mega razi. albo oczy jak wariatka, albo jakis szeroki na pół twarzy nos, albo całokształt
![]() |
#77 |
|
![]()
Mam dwie nowe Simki. Najpierw je przedstawię, a potem dam ich historię.
No to tak, pierwsza Simka(może Wam przypominać chłopaka - zabieg celowy) jest płatną zabójczynią. Dostała zlecenie zabicia drugiej. ![]() ![]() ![]() ![]() To teraz historia obrazkowa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrozumieliście o co chodzi? Jak nie to wytłumaczę ![]()
![]() |
#78 |
|
![]()
Ładne simki, na prawdę, pierwsza przypomina chłopaka, no ale cóż, ludzie nie są idealni, simowie także.
![]() No z historii wynika to, że zabójczyni znalazła ofiarę i zaczęła ją gonić, ale ta dotarła do zaułka, z którego nie było wyjścia i ta cała Monica skasowała Natalie nożem. Prosty przekaz, bardzo ładne ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
|
![]()
Historia świetna, a co do simek:
1. zrobiłabym jej inne usta i fryz. poza tym jest bardzo ładna... taka oryginalna. 2. brwi okropne, podobnie jak makijaż. poza tym oczy są zbyt skośne. Tego skina, bo tego samego używałeś do obu simek, no nie? nie lubię. Podesłałbyś mi linka do pozy z trzeciego od dołu zdjęcia? Jest cudowna *.* Skąd masz nóż? Wszędzie szukam i nie mogę znaleźć. P.S. przydałaby się krew, no nie? http://the13thsim.webs.com/apps/foru...caying-accents tutaj znajdziesz takie rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
1.Nie zbyt mi się podoba cóż wygląda jak chłopak,to tyle na jej temat.4/10
2.Boska zakochałam się w niej ma to coś w sobie no sama nie wiem co oczywiście : 10/10 A prezentacja wogule super ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|