|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Hejka ! Mam czwartego członka rodziny. Jaki ? Zobaczycie ! Zaczynam,nie będę zanudzała.
![]() Paluszki mnie po swędziały i "posprzątałam" w pliku "Saved Sims". I przez przypadek skasował się skin,na który miała moja simka. Na fotce ma Maxisową skórkę,chociaż wygląda ładnie ![]() ![]() Koło domu mojej rodziny stał samochód "Mroźne Sny". Julia kupiła sobie loda w kształcie króliczka lodówkowego. Gdy się delektowała lodem ...![]() Ania i Bartek bawili się w Bara-Bara ![]() ![]() Julia po zjedzeniu loda poszła zrzucić sianka dla koni,bo zamówiła dużą belę siana. ![]() Ania poczuła zapach marchewek,wiedziała,że to od Julii. Julia widząc wzrok Ani dała jej marchewkę ![]() ![]() Julia zamknęła konie w boksach,i się zastanawiała niespodziewanym brzuszkiem Ani. ![]() Pamiętacie teleskop,gdzie Julia podglądała sąsiadów ? Sprzedała go i kupiła ładny regał na książki. ![]() Od razu zaczęła czytać na łóżku ulubioną książkę o koniach. ![]() ![]() Po lekturze nie chciało jej się spać,więc się zadrzemała. Gdy się obudziła,zrobiła wielkie oczy i poszła pod kołderkę. ![]() ![]() Gdy wstała umyła się i rozmyślała nad niespodziewanym brzuszkiem Ani. ![]() Wypuściła konie, i zaczęła od pielęgnacji Ani. Podłożyła ucho na brzuch Ani i okazało się,że Ania w ciąży ! Julia była zdziwiona i szczęśliwa ! ![]() ![]() Kiedy Julia ją "umyła" Ania miała chęć pobawić się piłeczką ![]() ![]() Mijały dni,a Ani brzuszek rósł. Pewnego dnia udali się do parki dla koni (stworzony prze ze mnie ) By spędzić miło czas...![]() Bartek i Julia jak najszybciej musieli się udać do domu z Anią,ponieważ zaczęła rodzić ! ![]() I narodziła się Jagoda,czwarty członek mojej familii ! Powiem jedno : Cała Mama ! ![]() Okej,koniec fotek. Dałam aż 15 zdjęć i jeszcze jedno dla was ![]() + Fotka : Zostaw mnie albo dostaniesz z marchewki !
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
No to moja kolej. Ciąg dalszy rodziny Martinez z Appaloosa Plains, mieszkającej na rancho rodziny Fox...
No tak, a dla głowy rodziny to porcji nie ma... ![]() ![]() Służąca odpoczywa... Czasami jej pozwalam. ![]() Dzieciak ma taką samą szpetną facjatę, jak tatuś... Zwłaszcza nos... okropne mają ten nosy! ![]() ![]() -Prze Pani poproszę loda, ale mam mało drobnych... ![]() -No i proszę jaki smaczny... Lepiej go szybko zjem, zanim mi każą umyć zęby. ![]() Jak ja tego nienawidzę! Nie po to każę Simowi rzeźbić w kamieniu, żeby się rozpadał dla paru groszy za metal\minerał. Gdyby był na to mod... no ale nie ma. ![]() -Co się gapicie? Woltyżerkę ćwiczę! ![]() ![]() Ciekawy transparent... ![]() -O jakiś podglądacz! ![]() Cuś wygląda z pudełka... ![]() Idą łeb w łeb... ![]() Ciężko powiedzieć kto wygrał... A oto szumnie brzmiący "Stadion". Jak mnie korci poustawiać tu przeszkody dla koni... ![]() Wyścig do domu zdecydowanie wygra kobieta ![]() ![]() -Baby górą!! ![]() ![]() Za karę tatuś musi się zająć dzieckiem... Przypomniałam sobie jego imię, Wiktor. ![]() Kocham tą koszulkę. Jest na niej napisane: "Przed praniem wyjąć dziecko" ![]() ![]() -Uwaga dorastam! Zacznę być nieznośna, jak wyrosnę na brzydulę! ![]() -No i... klops...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Anie_1981 - Bluzka malucha jest The Best ! Skąd ją masz ?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|