|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Słuchajcie, jak nie wiem, czy mam jakiegoś bug'a, ale jeszcze nie widziałam Sima-sąsiada jadącego konno. W ogóle nie widuję za bardzo czyjś zwierzaków, raczej tylko dzikie\bezpańskie. I to nie jest tak, że moi ludzie nie wychodzą z domu. Codziennie jedna lub dwie osoby są z końmi w terenie, do tego w stadninie. A policjanta jadącego konno to już w ogóle nie widziałam
![]() EDIT: Ciąg dalszy, mojej diabelnie nudnej rodzinki z Appaloosa Plains ![]() Moje małżeństwo jak zwykle w siodle. Miałam mały problem z wysyłaniem obojga w teren, bo ciężko jest dwoma sterować na raz, ale wymyśliłam sobie, że mogą razem ćwiczyć w stadninie, na zmianę pokonywać tor przeszkód i trenować z tyczkami. ![]() ![]() ![]() Nie wiedziałam, jaka z tej naszej gosposi akrobatka! No Kobieta Guma normalnie... ![]() ![]() Przy posiłku. Aisha ma inną fryzurkę. Prosiła, by pokazać ![]() ![]() ![]() Dzieciaki też potrafią tańczyć... Oczekiwanie na autobus szkolny. ![]() No i niestety przyjechał... ![]() ![]() Klara wróciła po szkole do domu, ze swoim brzydkim chłopakiem, Rubenem... co ona w nim widzi... ![]() ![]() ![]() Chyba troszeczkę się zagalopowali w pieszczotach... I to w łóżku rodziców Klary... ![]() ![]() Ruben jest zadowolony ![]() Martwię się o Aishę, niby ma na maksa malarstwa, a maluje takie rozmazane te obrazy... Nawet służąca lepiej maluje. ![]() Za to Wojtek ładnie rzeźbi, tą rzeźbę zatrzymam, chociaż jeszcze nie wiem, gdzie ją postawię.
Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.11.2011 - 12:40 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|