Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 17.11.2011, 17:32   #11
vernille

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Poprzednie fragmenty historii rodziny Harrison: Część I | Część II.

Część III

Szybki transport? A gdzież to to tak pędzi?

Jeśli właśnie pomyśleliście o porodzie - macie rację. Rosemary i Anthony doczekali się córeczki, którą nazwali Kaya.

Pokój dla małej jest właśnie budowany - rodzice starają się ładnie dobrać kolory i meble, choć czasu jeszcze trochę mają... Taa, jakieś dwa dni. Póki co młoda "pomieszkuje" sobie w pokoju rodziców, co ma też swoje wady, pospać nie można.. :d

Kilka dni później Rosemary urządziła przyjęcie urodzinowe na basenie w AP, jest już "dorosła" - przyjechali wszyscy zaproszeni gości, prócz byłej Antka...

...nie dziwię się jej, też nie zdzierżyłabym widoku mojego byłego ukochanego, który odjeżdża ze swoją nową laską świętować "po swojemu"... ;> Ów świętowanie zajęło im całą noc, dopiero nad ranem trafili do domu, oczywiście zmęczeni, ale przynajmniej szczęśliwi. Tuż po powrocie była Anthonyego obwieściła w prawym górnym rogu, że z nim zrywa i nie zamierza dalej dbać o związek. A dobra, niech sama radzi sobie z dwójką dzieci, psem... coś tam jeszcze było. Ciekawe co ją tak nagle olśniło, że nie chciała z nim być, może podglądała nocne romanse R. i A.?

*fajne robaczki tam buszują w tym koszyku*

Frappe, seter, którego nie-wiem-czy-pamiętacie-a-jak-nie-to-zapraszam-do-poprzednich-części, niebawem się zestarzeje. Biedak. Dołączymy do rodziny kolejnego, PFFF.

Na konie czasu nie ma, póki co ogarniamy temat dziecka. Jak podrośnie, będzie prościej, chociaż odrobinę, więc może Rose przypomni sobie jak siedzi się na grzbiecie ukochanego wierzchowca? :3

Czekam aż młoda dorośnie, żeby zobaczyć co też oni spłodzili tam dobrego, a potem myślę stworzę drugą rodzinkę. Tej oczywiście nie porzucę, haa, skąd.

+ BONUSYYY!, które pewnie kochacie:

Antek należy do osób niezdecydowanych. Bardzo niezdecydowanych. Ostatnio wziął konia na lonżę, zaczął go prowadzić, przeszedł kilka kroków, stanął i zaczął się śmiać. Sierota.

A tu z kolei propozycja reklamy jakiegoś Ketonal Forte, nawet zaznaczone jasno jest, na które miejsca działa lek. D:

vernille jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania