Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.11.2011, 14:22   #1
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Showtime - Podsumowanie

Ostatnio moja Simka namalowała taki obraz, z zaśnieżonym domkiem... Ciekawe skąd wiedziała, że coś takiego jak śnieg, w ogóle istnieje

Może niektórzy się zbulwersują, ale dla mnie pogoda nie jest sprawą najważniejszą... W dwójce wcale to nie był mój ulubiony dodatek. Miałam taką maszynę do sterowania pogodą, bo bez niej ciągle by padał deszcz lub śnieg. Deszcz potrafił lać przez tydzień... Jedynie inne rzeczy mi się podobały, jak grabienie liści czy coś. Od tak dawna nie grałam w dwójkę, że już nie pamiętam co tam konkretnie było.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.11.2011, 09:23   #2
Juhas

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ostatnio moja Simka namalowała taki obraz, z zaśnieżonym domkiem... Ciekawe skąd wiedziała, że coś takiego jak śnieg, w ogóle istnieje
Może była w przyszłości i tam opowiedzieli jej to koledzy z dwójki?

Co do showtime. Jeśli to będzie dotyczyło hobby, nawet w zakresie sportowym to napewno kupię. Denerwują mnie te fałszywe boiska za różnymi szkołami w miastach. A po za tym gry typu koszykówka urealnią nam bardzo grę W drugą generację grałem tylko parę razy u znajomych, ale wiem co bym chciał mieć z tamtąd w trójce- składanie samochodów itp. Nie lubię jak w każdym garażu stoją niezniszczalne pokraki
stare 20.11.2011, 11:59   #3
nmin

Cytat:
Napisał Juhas Zobacz post
W drugą generację grałem tylko parę razy u znajomych, ale wiem co bym chciał mieć z tamtąd w trójce- składanie samochodów itp. Nie lubię jak w każdym garażu stoją niezniszczalne pokraki
Lol, to mi przypomniało, że w dwójce zbudowałam ładny dom parze Simów, która dopiero co skończyła studia i wzięła ślub. Wstawiłam do garażu taki grat, żeby mogli sobie majsterkować w wolnej chwili. Zdążyli doczekać się wnuków-studentów, a samochód nadal stał niewyremontowany
nmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania