|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jasne, że nie będziesz miał kontaktów, bo zaczniesz grę od nowa, ale z tą samą rodzinką. Jeśli chcesz mieć te inne rodziny to spakuj je do biblioteki również, i wrzuć do nowej gry. Interakcje możesz sobie odbudować prostym kodem (testingcheats),
żadne oszustwo to to nie będzie ![]() Nie wiem gdzie wyczytaleś, żeby koniecznie zapisywać na jednym zapisie, może źle zrozumiałeś..wiele problemów z tą grą można rozwiązać dzięki powróceniu do nieco starszego zapisu. A tak, jak coś się sypnie musisz zaczynać wszystko od nowa, proste ![]() Zapisuj sobie na 2 - 3 save, ja np. mam 3 zapisy, na których kolejno nadpisuję grę, nazwane jakże twórczo: 1, 2 i 3 ![]() Tu masz linka do posta o dashboardzie, bardzo czytelnie wszystko wyjaśnione: http://www.thesims3.pun.pl/viewtopic.php?id=24 I nie, nie wywalaj swoich modów, za nic, ja tam bez nich nie widzę sensu w grze ![]() więc możesz ustalić, tak jak pisaliśmy w poprzednich postach, czy to nie jest Twoim problemem. Co do samochodów i tego nieszczęsnego porsche i innych modeli: miałam dośc zabawny błąd przez nie; auta moich simów były jednorazowe, po przejażdżce znikały...to dopiero jaja były ![]() po paru dniach simowych miałam całe BP zawalone porzuconymi wrakami. Ale u każdego co innego się sypie przez te internetowe dodatki ![]() I jak idzie, próbowałeś już zadziałać? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|