|  01.11.2011, 17:10 | #1 | 
| Zarejestrowany: 29.04.2007 Skąd: Olkusz/Dąbrowa Górnicza Płeć: KobietaPostów: 121 Reputacja: 11 |  Jak odzyskać obiekty ? 

Hej. Mam problem ponieważ , moja gra przy instalaci ma błędy czyli nie da się  jej zainstalować bo są błędy składnika. Ostatnio podczas instalacji musiałam zresetować komputer i gdy właczyłam go ponownie , na pasku w starcie gry napisane było że gra jest zainstalowana . Nie mam natomiast otoczenia Twinbrook , i mam tylko 4 kariery ponieważ nie mam budynków typu remiza , salon , komis i tego typu rzeczy . W Trybie kupowania nie ma praktycznie nic z wyjątkiem 6 obrazów których do tego nie da się kupić . I niewiem co mam zrobić żeby odzyskać wszystkie te obiekty . Proszę was o pomoc . 
				__________________ more or less. | 
|   |   | 
|  | 
|  19.12.2011, 20:43 | #2 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: Jak odzyskać obiekty ? 

Grę przeinstalować. Najlepiej ściągnąć przez EA Downloadera, bo zapewne płyta jest nieco porysowana i nie czyta jej w całości.
		 | 
|   |   | 
|  20.12.2011, 07:09 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Jak odzyskać obiekty ? 

Najlepiej pod zadnym pozorem nie resetowac komputera podczas instalacji chocby nie wiem co...  Po odinstalowaniu radzilabym dokladnie wyczyscic wszystkie foldery gdzie byly simsy, w ogole je wyrzucic i zaczac instalowac wszystko od poczatku. Najlepiej byloby wywalic tez gre z rejestru za pomoca CCleanera, ale to juz wyzsza szkola jazdy. | 
|   | 
|  25.12.2011, 14:34 | #4 | 
| Zarejestrowany: 14.07.2011 Płeć: KobietaPostów: 185 Reputacja: 10 |  Odp: Jak odzyskać obiekty ? 

CCleaner jest banalny, żadna wyższa szkoła jazdy - nie zniechęcaj ludzi    | 
|   |   | 
|  03.12.2014, 06:04 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: Jak odzyskać obiekty ? 

Nie ma. Kiedyś jeden miał cechę "śmiałek" i ten problem był, inny Sim (ten biały Pan Dobro) miał cechę "odważny" i dwa razy z rzędu problem był, zmieniłam kodem na inną i akurat następnym razem problemu nie było, dlatego myślałam, że ma to związek z tymi dwoma cechami, ale aktualny Sim tych cech nie ma :/ Ma chyba: ambitny, romantyczny, nieokrzesany, sprawny fizycznie, piątej nie pamiętam. Może długość reakcji zależy od stopnia konserwacji alarmu? Ale kiedyś był na 100%, a i tak reagował dość długo... | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |