|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee podziwiam za grę wampirami, mi jakoś źle się nimi gra, trzeba w nocy żyć itd
![]() Rodzina Prada Ascanio podczas wizyty u sąsiadki, Erin Kennedy zajmuje jej dzieciaka opowiastkami o duchach. ![]() A tu Bella Kawaler, jako już dorosła, zmieniłem jej ubranie i fryzurę Nraasem ![]() ![]() ![]() Fleur (nie wiem co mi przyszło do głowy tak ją nazwać, jakoś niewygodne to imię, chyba zmienię jej na Flora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ascanio dowiaduje się o śmierci przyjaciół: Bustera Clavella i Kornelii Ćwir ![]() ![]() Coś mało tych fot robię, tu już Emanuel w wieku małego dziecka. Tatko czyta mu mądre bajki ![]() ![]() Pierwszy raz widzę, że sim trzyma dziecko i siedzi jednocześnie ![]() ![]() ![]() Emanuel na huśtawce ![]() ![]() ![]() ![]() Tatuś na spacerku z córą. Zanim doszli do gabinetu stylizacji (który zrobiłem z domu Claire Ursine ![]() ![]() ![]() Tu codzienność Pradów, czyli wychowywanie dzieci w ciasnej chacie (tatuś to nawet nie zdążył się przebrać z ciuchów roboczych). Drugie zdjęcie to poród Fleur - trzecie dziecko w drodze! Nie ma co, Ascanio to prawdziwy potwór rozpłodowy, żona już ma biodra szersze od drzwi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|