|
|
|
|
#1 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Później już mnogiej ciąży nie miałam. Myślę, że płeć bliźniaczych niemowląt to kwestia szczęścia. Nie sądzę, aby istniał na to jakiś sprawdzony przepis. W samej podstawce bez aktualizacji działało jedzenie jabłek i arbuzów (jabłka = chłopiec, arbuzy = dziewczynka), ale dotyczyło to pojedynczego dziecka. Po pierwszej łatce nie było już możliwości sterowania płcią za pomocą jedzenia... I bardzo dobrze. Spróbuj może, przed każdą akcja porodową, zapisywać grę i wczytywać na nowo, aż w końcu urodzi Ci się upragniony chłopczyk z dziewczynką. Nie wiem, czy ta metoda w TS3 działa, bo nie próbowałam, ale w dwójce to był jedyny dobry sposób na kontrolowanie płci (i nie tylko). |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Podejrzewam, że Rosemarie oczekiwała jakiejś naturalnej metody na ustalanie płci bliźniąt... A takiej, na chwilę obecną, po prostu nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
|
Cytat:
A Żeby mieć bliźniaki trzeba zjeść sernik, wypróbowałem, działa ![]() Chociaż moja simka urodziła bliźniaczki, kiedy zjadła z 6 arbuzów, więc skoro przy arbuzie rodzi się dziewczynka, to przy kilku arbuzach urodzą się bliźniaczki. Tak samo z chłopcami. |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|