|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To ja ocenię
![]() Budynek, jak budynek, nie zachwycił mnie zbytnio. Po prostu nadal pamiętam Twoje projekty z dwójki, które naprawdę były idealne. Podoba mi się natomiast zagospodarowanie terenu za blokiem, myślę, że można tam wypocząć ![]() Biuro, jest całkiem ładne. Zastanawiam się, tylko dlaczego jest w nim aż tyle kamer do monitoringu. Kamery mogłyby tam być, ale nie takiego typu(te, które zastał użyte w tym pomieszczeniu kojarzą mi się z tymi do monitoringu zewnętrznego) Mieszkanie na pierwszy rzut oka zrobiło dobre wrażenie. Nie podoba mi się, to, że każde pomieszczenie jest od siebie różne. Lubię jak w mieszkaniu, każde z pomieszczeń jest zaaranżowane w jednym stylu ![]() ![]() ![]() Te panele na ścianach odrzucają mnie od tego pomieszczenia. Nie podobają mi się tam również kafelki, które w moim mniemaniu do niczego w tej łazience nie pasują. Do sypialni również mam zastrzeżenia. Ogólnie jako samo pomieszczenie nie jest zła, ale do pozostałych pomieszczeń ona w ogóle nie pasuje. Jest po prostu za bardzo nowoczesna i minimalistyczna. Wydaje mi się, że sypialnie jest też za duża w porównaniu do innych pomieszczeń. Pomijając moje uwagi, projekt zrobił na mnie dobre wrażenie. Oceniam na 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|