![]() |
#201 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dedykacja dla Candle =)
Paweł Graczyk, syn Oskara.
![]() Z mamą, Eleną: ![]() Lucynka Sylwin ![]() ![]() Eliana Sylwin, młodsza siostra Lucyny. ![]() ![]() Siostry razem: ![]() Wolfi Inek, syn Wincentego: Z mamą, Emilianą: ![]() ![]() Lili Czajkowska, córeczka Sary Oliszek. Z tatą, Adim: ![]() Zbyszek Heblarek i Malwinka Jagódek ![]() Później... Aaron Kucharczyk ![]() Sylwan Koralik i jego starszy brat Tobiasz ![]() Remek Martin ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 25.02.2012 - 12:16 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#202 |
Reputacja: 26
|
![]()
Tak jak już napisałam w innym temacie, polubiłam rodzinkę Mashuga - zatem teraz dam bardziej aktualne zdjęcia bliźniąt.
Otóż, Dorothy i Terry to kochające się rodzeństwo... ![]() ... co nie znaczy, że nie zdarzają im się kłótnie od czasu do czasu. ![]() Oboje mają wesołe usposobienie. ![]() ![]() Ja to bym temu klaunowi przyłożyła raczej ![]() A poniżej takie tam różne zdjęcia, które im zrobiłam... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak dla mnie, to oboje są uroczy ^_^ Aaa, jeśli chodzi o Terry'ego - jakoś mam słabość do niego w tej fryzurze... zdaje mi się że pasuje mu nieźle.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 18.11.2011 - 15:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Reputacja: 10
|
![]()
![]() |
#204 |
Reputacja: 16
|
![]() Karina Krechowicz
![]() Z mamą Faustyną. ![]() Z kotem Rafaelem. ![]() Ostatnio edytowane przez kalafjor : 06.01.2012 - 17:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
![]()
kalafjor, coś ta córeczka do tatusia nie podobna
![]() ![]() To jest Łukasz Ćwir, syn Kasandry Ćwir i Gerwazego Żakieta (z Lazurowej Promenady). Jakie ładne dziecko ![]() ![]() ![]() Teraz Ćwirom urodził się drugi synek, ciekawe czy też będzie taki ładny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
Jagódka Bokser z mamusia
[IMG]http://i39.************/2vakzyv.jpg[/IMG] |
![]() |
![]() |
#207 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Mam nadzieję, że moje obecne fotki nie są bardzo kiepskie pod względem obróbki...
Linda Pamryk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazyli Domański Ze starszym bratem, Esim. ![]() ![]() ![]() Trusia Wolańska ![]() ![]() Kajtek Armin ![]() ![]() Jagódka Heblarek, która niespodziewanie stała się oczkiem w głowie swojego taty, Zbyszka ![]() ![]() ![]() Maksiu Iworski ![]() ![]() Mirella Martin ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj ze swoją przyjaciółką, Teosią Martyniuk. ![]() Doris Dunkan, córeczka mojej Esmee wraz z szczeniaczkiem, Bursztynem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Florencja Przyjemniaczek : ) trzecia corka Przyjemniaczkow.
http://i1151.photobucket.com/albums/...mniaczek-1.png http://i1151.photobucket.com/albums/...niaczek2-1.png uv: Zdjęcia przekraczają dozwolony rozmiar (800x600 px), więc zmieniłam je na linki. Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 31.03.2012 - 21:18 |
![]() |
![]() |
#209 |
Reputacja: 26
|
![]()
Kalinka Kaliente (córeczka Niny i Dona Lotario):
![]() ![]() Tu już nieco większa, z misiem: ![]() A tu jako dziecko szkolne: ![]() ![]() A to jej młodszy braciszek (przyrodni, tak właściwie, jego ojcem jest jakiś Carl...) Lucjanek: ![]() ![]() ![]() ![]() To uchwyciłam, jak mały zmieniał grupę wiekową ![]() W foteliku, je śniadanie: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
|
![]() Laudre i Lemar ![]() pierwsze dzieci Marco i Li Mei, bliźniaki :3 uwielbiam te śliczności! ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 21.04.2012 - 20:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|