|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
wpisałam w wyszukiwarkę ale nic dokładnego nie wyskoczyło więc pytam:
Czy ktoś z was zajmuje się hodowlą koni?? Opłaca się kryć tymi końmi ze stadniny? Lepiej sprzedawać źrebaki, czy już dorosłe konie? Czy można sprawdzić jakiej rasy jest koń (wiem że przy zakupie, ale czy później się da?) czy pies? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Na pewno
![]() Raczej lepiej mieć własne konie z maksymalnymi umiejętnościami biegu i skakania, bo nawet wtedy może nam się zdarzyć źrebak, któremu brakuje 3 punktów umiejętności do maksa Dorosłe, przynajmniej widać ich umiejętności ![]() Myślę, że jednorożców jest tyle ile w rodzinach, plus jeden na wolności - chodzi o to, że jak zmienisz rodzinę, albo jednorożec w rodzinie umrze, to, żeby młodsze pokolenie miało szanse na zobaczenie tego NCPa, gra go generuje. Więc, prawdopodobnie, po zaadoptowaniu tego drugiego jednorożca, pojawi ci się kolejny ![]() Śledząc pragnienia Simów ![]() Na początku trzeba dać Simowi interakcję 'oglądaj' na dzikim koniu. Zazwyczaj po pewnym czasie pojawia się u Sima pragnienie, że chce konia pogłaskać, albo dać mu produkty rolnicze - jak wtedy to zrobisz, to masz 70% szans, że koń się nie fochnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|