|
|
#11 | |||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mei myśli bardzo logicznie... reszty zdradzić nie mogę xDhaha nieee xD CZASAMI ludzie się zmieniają ![]() to tylko u mnie haha ![]() nie dam się! ![]() szczęśliwego zakończenia? xD Cytat:
ale pamiętaj, że minęło sporo czasu, bo Amour jest już trochę podrośnięta, to i niektóre priorytety się zmieniły :>no i fakt, teraz Mei będzie mieć jeszcze większy problem, niż miała zanim powiedziała Chrisowi prawdę o zdjęciu ![]() haha widać co wam chodzi po głowie xD w sumie to mnie też ![]() napisałam tak, a nie inaczej, bo chwilowo jeszcze nie mogę zdradzić jak skończy się FS, więc nie macie pewności czy będą razem czy nie xD miałam ją w planach, ale gra mi sie wyłączyła i niestety już nie dopstrykałam ![]() w końcu to córka Marco, musi być urocza ![]() nie wiem gdzie Ty byłaś, jak odcinek czytałaś xD zresztą sama zobacz: Cytat:
Cytat:
także możecie tylko główkować, kto dostanie zieloną kartę, a kto pójdzie pod zieloną trawkę ![]() Cytat:
![]() dzięki za komenty ![]() a teraz tak jak obiecałam, mała Amour ;D ZARAZ PO URODZENIU (jeszcze filmik złapałam xD) ![]() Z TATUSIEM (ukochana córeczka, oczko w głowie )![]() Z MAMĄ już podrośnięta ^^![]() szalone zabawy xD ![]() z wujkiem (który poza FS jest kochanym facetem i uwielbia małą )![]() a tą fotę uwielbiam ^^ ![]() normalnie zakochana jestem w tej małej, papulatej ślicznotce
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 20.01.2012 - 21:15 |
|||||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|