![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simki mają kiepskie fryzury. Susanne jest bardzo pospolita, a Lilli nie pasuje ten kolczyk w ustach.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Susanna Black 10/10
Lilli - 8,5/10 Susanna - bardzo mi się podoba, taka delikatna, naturalna z jasną karnacją, blondi, po prostu mój typ ;D ahh gdyby tylko wyciąć tą zawiązaną kulkę włosów na jej głowie bo to tylko efekt psuje... i gdyby oczyska były błękitne czy niebieskie - byłoby jeszcze piękniej. Lilli - bardzo fajnie ją zaprezentowałaś, ta poza na pierwszym zdjęciu taka oryginalna, twarz ładna dlatego nie wiem czy ten kolczyk dodaje uroku czy bardziej odpycha, myślę że bez niego byłoby lepiej, no i poza tym włosy kompletnie mi się nie podobają - dlatego musiałem zniżyć ocenę z 9. |
![]() |
#14 |
|
![]()
Pierwsza simka nie podoba mi się. Jest zbyt zwykła i maxisowa.
Druga już nieco ciekawszą ma urodę. Kolczyk jej nie pasuje, ale trudno. Lilli o niebo lepsza. Zdjęcia rażą. Lepiej byłoby, gdyby były takiej samej wielkości i lepiej dopracowane. |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie lubię kolczyków w innych miejscach niż uszy. Poza tym, Simka wydaje mi się zbyt 'podłużna' [nie wiem, czy to wina zdjęć, czy tak została wykonana, ale nie podoba mi się to] i w ogóle wygląda jakoś sztucznie.
Moja ocena: 6/10. |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Susanne: małe usta, i dziwny nos. Ładna fryzurka i makijaż. 9/10
Lilli: płaska twarz i rozciągnięta dolna warga. Ładna fryzura i makijaż. 8/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Jakoś żadna simka do mnie nie przemawia. Ta druga jest za bardzo uśmiechnięta i kanciata. Za to pierwsza jest za bardzo maxisowa. Ale to już zostało nadmienione wcześniej.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|