|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
noeemi bardzo mi miło, że udało mi się zdobyć kolejną fankę
![]() jeśli jednak chodzi o Vincenta jest to sim stworzony przez Viperę, więc jej się należą większe uznania niż mi ![]() co do FS w jakim jeszcze występował Vincent, to aktualnie nie ma go na forum i pewnie już się nie pojawi (nad czym sama ubolewam ), a tytuł FS w którym pełnił niegdyś główną rolę to "Melodia Strachu".Kurcze co do odcinka to teraz mam dylemat ![]() najwyżej zobaczę z którym wcześniej się uporam, ten wstawię ^^
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Jest prze-kochany!Dziewczyny, to, co robicie (bo o ile dobrze kojarzę to były też duety "pisarsko - zdjęciowe" ), jest naprawdę świetne! Stworzyłyście rewelacyjne, bardzo charakterystyczne, żywe postaci. Bonusy dostarczają masę zabawy, są przystępnie napisane, tak lekko, z ogromnym poczuciem humoru, w dodatku okraszone świetnymi fotkami. Nie stwierdziłam takiego hmmm, "pisania na siłę", byle wstawić tu jakąś historyjkę. Macie fajne pomysły, nie zanudzacie i to się ceni.Pisząc o postaciach mam tu na myśli również kompletnie rozwalającą Fantastyczną Czwórkę (a zdjęcie w "wiadomościach" po prostu miażdży xD). Każdy ma jakąś rolę, każdy ma swoje miejsce. Pomysł, to jest najważniejsze w kreowaniu postaci, a Wy go macie ponad przeciętną. No dobra, nie słodzę już Wam więcej, tylko czekam (nie)cierpliwie na kolejne odcinki ![]() Cytat:
Ale byłoby cudownie!Pozdrawiam! |
||
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|