|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Macie fajne rodziny
![]() Rodzina Darling z Nowego Sunset Valley Oczywista sprawa, że jak zaczynam nową grę w Sunset Valley, to idę prosto do Agnieszki Zadek... Wskrzeszam jej męża, hajtam ich ponownie i postarzam go tak, by byli "równolatkami". Następnie standardowo, Agnieszka zachodzi w ciążę... Tak było i teraz... Nie porzucam swojego wielomiesięcznego zapisu z SV, po prostu stęskniłam się za Agnieszką... Agnieszka i Eric... ![]() ![]() Czyjś konik biega sobie samotnie po osiedlu... ![]() Moda bieliźniana, Agnieszka już w zaawansowanej ciąży ![]() ![]() ![]() Śniadanko... ![]() Oczywiście oboje pracują w domu, jak zawsze u mnie. Facet rzeźbi, babka maluje... ![]() ![]() Agnieszka urodziła syna, nazwałam go Roy Eric. ![]() Młody pozbył się już szpitalnego becika, teraz ma "domowy" kocyk ![]() ![]() Eric bawi się wiewiórką, nazwałam ją Squitie ![]() ![]() Agnieszka błyskawicznie wróciła do formy po porodzie, mogła już włożyć swoje normalne ubranie... ![]() Eric czeka, aż żona przygotuje śniadanko... ![]() No i proszę, gotowe! ![]() Za koszmary senne przepraszam... |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 21 (0 użytkownik(ów) i 21 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|