|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Moim zdaniem premiera była w czwartek ok. 23:59, bo dopiero dziś rano mi się gra ściągnęła. Więc się Anie nie bulwersuj.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Takie pytanie - doszły jakieś nowe umiejętności w dodatku?
@down: dzięki ![]() Ostatnio edytowane przez hellraiser : 09.03.2012 - 19:11 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z tego, co zdążyłam zauważyć - nie. Jest tylko umiejętność śpiewania, ale ona normalnie nie pojawia się w panelu (typuję, że to jedna z umiejętności ukrytych).
![]() |
#4 |
|
![]()
Anie dlatego ja kupuję dodatki w Saturnie - Zostań Gwiazdą kupiłam już 6 marca...
a co do karaoke to wiem, że w duecie jest tylko 1 piosenka, a co do solo to nie pamiętam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
No to trochę kiepsko z tymi utworami, co do kupowania dodatków, to już nieraz tłumaczyłam, że w moim mieście nie jest za łatwo dostać grę w terminie i w znośnej cenie... Nie mamy mediaMarktu czy coś w tym guście...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hej, hej! Ja mam do Was taką prośbę, byście wypisali mi jakie parcele publiczne dochodzą w ZG i jakiej są wielkości. Potrzebne mi to do miasta, które tworzę właśnie. Sama nie mam jeszcze tego dodatku, więc nie mogę sprawdzić. Do mojego miasta chcę upchnąć budynki z wszystkich części gry + jakieś swoje i muszę wiedzieć ile miejsca zostawić na te nowe. Jak skończę to efekty swojej pracy zaprezentuję na forum. Z góry Wam ślicznie dziękuję i życzę miłego weekendu
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
wie ktos czemu czasami nie moge kliknac na sima? to mnie strasznie irytuje,wkoncu musze jakos na scenie zmieniac piosenki... Dziala dopiero jak wyjde z simsow i znow wejde ;s Nigdy czegos takiego nie mialam
edit; u innych simow jest wszystko ok... ale teraz znowu mam inne pytanie. Dlaczego nie moge wziac profesje magika? nie ma jej w gazecie ani na komputerze :s
![]() Ostatnio edytowane przez FakeYourDeath : 10.03.2012 - 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kawiarnia "Latające V" 20x34 *
MN8 35x35 * Rodeo Go-Go 32x25 * Karaoke Misrza Miecia 32x29 * Siedziba Bractwa Fajnych Gości 60x60 ** Prywatny Klub "Los Suenos" 40x45 ** Magazyn "Im-Portowy" 55x30 ** Centrum Wydarzeń "Masa Ludu" 64x64 *** Centrum "Spinacz" 64x64 *** * Lokal występów na żywo ** Lolal prywatny *** Lokal wielkich występów |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ojejku! Jest budka fotograficzna i kolumna z bąbelkami
![]() E: Co to są te telegramy?
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 10.03.2012 - 13:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Zlecenia do wykonania w profesji piosenkarza, chyba na całym etapie kariery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 25 (0 użytkownik(ów) i 25 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|