Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.02.2012, 17:25   #11
Invernessa
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

A ja miałam kiedyś coś takiego, że simka miała w obawach mieć niemowlę i w pragnieniach to samo. a miała aspirację stworzyć rodzinę.

albo miałam pokojówkę, i ona każdego dnia jak przychodziła,to nie sprzątała mi całego domu, tylko od razu leciała do akwarium, i tak go myła, myła, i nie mogła wymyć. i tak chyba do godziny 17 czy której i mówiła. "Jest już bardzo późno, muszę iść" czy coś takiego. I kończyło się na ty, że akwarium nie umyte, i dom też nie posprzątany.

Albo miałam tak, że najpierw było słonecznie, potem za chwilę burza (trwała ok 5 simowych godzin) potem grad, potem śnieg i tak w kółko. O_o

Albo kiedyś mój sim ćwiczył na bieżni, a ja bawiłam się edytorem garderoby (inSIMenator) i kliknęłam żeby był nagi XDDD . no to siedział na tej bieżni nagi. no i kliknęłam żeby zszedł ale on nie schodził. miał skreśloną czynność i nie chciał zejść. po chwili zaczął machać, że nie może przejść. ja patrzę, a obok leży ten edytor garderoby, i to dlatego on nie może przejść; xDDD. ale się uśmiałam. sim nagi mi macha że nie może przejść. xDDD

I jeszcze miałam tak, że simka była burmistrzem. No to przylatywał po nią helikopter. Normalne. Poleciała sobie do pracy. W międzyczasie przyjechała pokojówka i majster. A że za pomocą insimenatora zrobiłam tak, że moja simka i jej mąż znali wszystkich simów z okolicy (byli z wszystkimi najlepszymi przyjaciółmi) no to pokojówka po skończonej pracy powiedziała coś takiego " Teraz, gdy nie mam nic więcej do roboty, może spędzilibyśmy trochę czasu ze sobą?" i do wyboru było tak lub nie, no to dałam tak. majster tak samo został w domu. Ale w pewnym momencie patrzę, a jest godzina 17. Simka miała wrócić o 16, a nie ma jej dalej. no to myślę będzie trzeba włączyć i wyłączyć grę. ale myślę, że jeszcze chwilkę poczekam. ( Zaznaczam, że cały czas wydawało mi się, jakbym słyszała helikopter. ) Pożegnałam się z pokojówką, majstrem ( a w międzyczasie jeszcze powitałam jednego sima, z którym też się pożegnałam ). no i ok. oni odjechali swoimi autkami, a ja patrzę, a tu ląduje helikopter. pewnie nie było miejsca żeby helikopter mógł sobie wylądować.

I jeszcze nie wiem, czy to dziwne zdarzenie, ale jak moja simka brała prysznic, to wszedł sobie sprzątacz (?) do łazienki i chciał wymyć kibel. No to zaczął go myć a nagle moja simka podskakuje tak jakby w tym prysznicu ( tak jak simowie obserwujący poród) i wychodzi z niego i wygania tego sprzątacza O_o. Ale przecież tak normalnie to sprzątaczki nie mogą wejść do kibla jeżeli ktoś tam się myje bądź załatwia swoje potrzeby (pojawia sie wtedy dymek z przekreśloną twarzą sima)...

EDIT: A mi się jeszcze jedno przypomniało... kiedyś wprowadziłam nowa simkę.. no to ok. 12 przyszli ją powitać sąsiedzi. No to ok, jak zawsze. Usiedli na kanapie i zaczęli gadać. I tak do ok. 2 w nocy, w ogóle z niej nie wstając (jedynie taki jeden sim poszedł na chwilkę do basenu). No a ja jak zawsze kazałam mojej simce przygotować coś do jedzenia. No ale i tak nikt go nie zjadł. No to ok. Ok godz. 2;30 w nocy wszyscy powiedzieli, że jest już późno, i muszą iść, oprócz jednej simki. Ona tam tak siedziała do ok godz. 14. No i potem wstała, upadła na podłogę i zmarła z głodu. a ja wcześniej przygotowywałam im specjalnie jedzenie !

I jeszcze jedno. xDDD Kiedyś przyszła do mnie złodziejka... no to ja już po usłyszeniu muzyczki obudziłam simkę i kazałam jej dzwonić po policję (mimo że miała alarm XDDD). No to dobra... ale ona nawet nie weszła do domu, tylko stała przed drzwiami i tak stałą dopóki policja nie przyjechała. nawet chyba się nie bili jak dobrze pamiętam, tylko od razu ją zakuli.

Ostatnio edytowane przez Invernessa : 06.02.2012 - 09:26
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania