![]() |
#781 |
Guest
|
![]()
Chciałam się poradzić. Zaczynam nową rozgrywkę. Które otoczenie jest najciekawsze? Czy możliwe że gdzieś jest więcej simów w okolicy w porównaniu z pozostałymi miastami? Gdzie jest najwięcej pustych parceli? Czy wszędzie można postawić taką samą liczbę domów?
|
![]() |
|
![]() |
#782 |
Reputacja: 11
|
![]()
Każde otoczenie ma swoje plusy i minusy. Osobiście najwięcej Simów ma mieście zaobserwowałam w SV, jest też sporo pustych parcel. W Riverviev za to masa niezagospodarowanych terenów na których można stawiać parcele, ludzi na mieście trochę mniej. Podobnie w AP z tym że te otoczenie wypada dużo ciekawiej. A które otoczenie najlepsze to już kwestia gustu, czy wolisz tereny miejskie czy wiejskie. Dla mnie wciąż faworytem jest SV, ale lubię też Twinbrook bo jest całkiem ładnie zrobione, tu miejsca na nowe parcele dużo mniej. A jeśli mam ochotę szlajać się po klubach rozrywkowymi Simami to idę do Bridgeport. Najmniej lubię Riverview.
W tym temacie więcej opinii: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58274 Ostatnio edytowane przez Chloé : 04.02.2012 - 14:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Guest
|
![]()
Od wczoraj wieczora nie idzie normalnie pograć, gra się zawiesza na 10-20 sekund około, ponieważ jest wykorzystywane 100% procesora, gdy biorę ctrl+shift+esc to widzę pobór procesora ale szybko spada w dół bo gra działa wtedy w tle, i wraca i można grac ale z pół minuty i znów cyrki są.
Ustawienia w grze zmieniłem już do minimum i grę ponownie uruchomiłem. gram na lapku lenovo g560 intel pentium 1.87 ghz 4gb ramu grafika 4gb |
![]() |
![]() |
#784 |
Reputacja: 10
|
![]()
Biała, blada, bez koloru twarz mojej simki, to coś co mnie spotkało gdy wczoraj grałam sobie w simsy. Wysłałam moją simke do parku, a gdy sie tam pojawiła była blada, tak jakby ktoś jej nałożył maskę na twarz. Co to jest i jak sie pozbyć takiej białej twarzy, nie chciałabym rezygnować z tego zapisu gry i wątku. Moze ktoś miał podobny problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj nałożyć na twarz sima makijaż ,ale taki na całą twarz. Karnawałowy chyba . Potem go usuń i zobacz ,czy pomogło
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Guest
|
![]()
Wykorzystywanie 100% procesora przez co gra się wiesza, wcześniej było w miarę ok, a nic nie robiłem z gra ani w systemie.
http://iv.pl/images/93448267318791548274.jpg |
![]() |
![]() |
#787 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Guest
|
![]()
Sam system nie świruje, mój anty wirus to Microsoft Security Essentials
Ale ściągane kasperskiego jakaś wersja pewnie darmowa na 30 dni będzie. |
![]() |
![]() |
#789 |
|
![]()
Czy problem z dobranie ubioru (chodzenie spać w stroju sportowym, wychodzenie do pracy w piżamie i przebieranie się ot tak w strój kąpielowy) mogą być spowodowane wadliwym dodatkiem z Internetu, takim jak spodnie albo buty, czy to raczej błąd innej kategorii?
Zresetowanie simki nic nie dało. Dodam jeszcze, że ona jako jedyna ma ten problem i pierwszym podejrzanym są właśnie ubrania ściągnięte ze strony, ponieważ tylko ona miała je na sobie. Z góry dziękuję za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kwoon - a może Twoja simka ma cechę "szaleniec" - oni nigdy nie wiedzą, co na siebie włożyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|