Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.02.2012, 18:01   #2161
malinQaa-
Guest

Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Łatkę zostawię, ponieważ nie miałam jeszcze możliwości odkrycia wszystkich możliwości dodatku Pokolenia ponieważ poprzedni zapis wywoływał błędy które wywalały grę. Mam nadzieję, że tym razem się uda i odkryje wszystkie możliwości z wymyślonym przyjacielem
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.02.2012, 18:49   #2162
Megan

Reputacja: 10

dobra wpadłam na pomysł na nową rodzinkę...nowa aktualizacja wygrała z błędami, powiem tyle że rodzinka będzie wampirza
Megan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.02.2012, 08:35   #2163
M3Lcik

A ja chyba z tych nudów zajrze niedługo do mojej famili...nie chce mi sie jednak grać Dessi jako szkolniakiem wiec chyba troche wczesniej zamienie ją w nastolatkę.Będe mogła wtedy wprowadzić swój plan mieszania jej w życiu (muhahaha)

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.02.2012, 15:07   #2164
Megan

shotshe niedługo wrzucę moją rodzinkę
postaram się ubłagać eyvee żeby wrzuciła ale jest zajęt marzeniem o gostkach z anime xD
Megan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2012, 14:01   #2165
shotshe

@up grałam długo, mam dużo zdjęć, ale coś imageshack nawala.. Niestety od teraz gra bez Fensy która zawsze będzie w mojej pamięci. Wyjechała na darmowe wakacje z Tomem i coś nie wracają. Dzisiaj jak weszłam już nawet płakałam, bo nic nie działało, tylko cud sprawił, że naprawiłam. Nie wiem czemu się tak porobiło, bo nigdy mi simsy nie szwankowały :/ Także dodam dzisiaj albo jutro, bo teraz mi się nie chce.
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2012, 16:50   #2166
anie_1981

Na ImageShack trzeba się teraz zarejestrować... W moim wypadku to oznacza koniec z korzystaniem z tej witryny... Nienawidzę, gdy program\strona internetowa do czegoś zmusza, dla mnie to jest równoznaczne z "rezygnacją z usług". Jestem już zarejestrowana na tylu stronach, że nie potrzebuję jeszcze kolejnej do listy. Przerzucam się na ImGur. Ja na razie nie gram, nie chce mi się. Zwłaszcza, że od instalacji LW gra się strasznie wlecze, nawet gorzej niż zazwyczaj.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.02.2012, 20:40   #2167
shotshe

Rodzina Break

Amelia doczekała się pełnoletności.

Według mnie jest ładna

malutki Morgan przy dorosłej Amelii

Ale z niego łacha

No i wyszedł jakiś hipis!

Amelia: "Matt zrób coś z nim bo z nim się nigdzie nie pokaże"

Ukochany brat śpieszy z pomocą:

Morgan znowu sobą

Morgan: "Hej wyglądam tak dobrze jak ty"

Uploaded with ImageShack.us
Gołąbeczki znowu mogą sobie pogruchać

Dziewczyna Matta rozmawia z Morganem o zepsutym kibelku

c.d.n.

P.S. Image Shack psuję jakość zdjęć :/

Ostatnio edytowane przez shotshe : 16.02.2012 - 14:05
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.02.2012, 15:06   #2168
kleopatran

malinQaa Robisz piękne simy!
shotshe i według mnie Amelia jest ładna

Rodzina Belle
Przyjęcie trwało dalej, goście bawili się świetnie. Niektórzy chyba trochę za bardzo

Nad rankiem, kiedy dorośli już wrócili, urządzono urodziny. Sophie i Jupiter stali się młodymi dorosłymi.

Jupiter od razu po zakończeniu przyjęcia (które trwało do wieczora - razem dwa dni!) zaprosił Sophie na randkę do punktu widokowego.

Nagle Jupiter przerwał pocałunki…

… i oświadczył się dziewczynie. Ona oczywiście była przeszczęśliwa.

Postanowiono urządzić połączone wesele na plaży.

Przepraszam za jakość zdjęć z wesela, ale wtedy jeszcze nie myślałam, że będę je przedstawiać.
W ogóle to odkryłam, że moja babcia ma super szybki internet Toteż postaram się częściej dodawać zdjęcia, bo temat zaczyna umierać
stare 12.02.2012, 23:00   #2169
lecieyek:)
Guest

Hej hej, tak sobie czasem przeglądam Wasze historie, bardzo mi isę podobają, więc postanowiłam podzielić się z Wami losami moich Simów

To moja rodzinka Lubak. Historia na początku jest dość smutna. Główną bohaterką (jak na razie) jest Barbara,

która wychowuje dwoje swoich wnucząt: maleńką Ninę

i dzielnego Witta.

Dzieciaki straciły rodziców w pożarze, a same ocalały bawiąc się niczego nieświadome z babcią w parku.

Barbara od wielu lat żyła samotnie w niewielkim domku na obrzeżach miasta. Właściwie to było studio. Dwa pomieszczenia – łazienka i pokój z kuchnią, więc we trójkę było im trochę ciasno. Nic więcej nie miała. Wszystko to co było własnością jej nieżyjącej już córki, spłonęło.

Mimo, że im samym lekko nie było, Barbara nie szczędziła pieniędzy na dobre cele.

Starała się jak mogła, by dzieciaki były szczęśliwe. Dbała też o to, by Witt zawsze był dobrze przygotowany do szkoły. Nie było z tym problemów, bo chłopiec był mądry i sam chętnie brał się do nauki.

Kiedy tylko się dało dom Lubaków odwiedzały inne dzieci. Barbara uważała, że przyjaciele są bezcenni i dbała o to, żeby dzieci miały ich wielu. Witt szczególnie polubił Emerald (nie ma jej akurat na zdjęciu). Bawili się razem w każdej wolnej chwili.

Babcia znalazła pracę w restauracji, by móc utrzymać rodzinę. W czasie, gdy ona pracowała, dziećmi zajmowała się Sonia, miła dziewczyna z sąsiedztwa, która dorabiała, pilnując dzieci.

Babcia Basia poznała w pracy Hardwood’a. Okazało się, że jest tak samo samotny jak ona, postanowiła więc pewnego dnia zaprosić go na lunch przed pracą, na którym okazało się, że jest bardzo sympatycznym człowiekiem. Świetnie się dogadywali.

Któregoś dnia Barbara spotkała go w mieście. Zaproponowała, by przyszedł do niej znowu na lunch jutro. Nie mógł odmówić.

Tego samego dnia, do domu Lubaków przybłąkał się Rimi, którego Witt bardzo polubił, zrobiło mu się szkoda, starego psiaka i poprosił babcię, by pies z nimi został. Barbara oczywiście nie wyraziła sprzeciwu. W końcu miała dobre serce.

Następnego dnia Hardwood spóźnił się na lunch, mimo to postanowił przyjść choć na chwilę. Powiedział Barbarze, że ostatnio dużo o niej myślał, że czuje się przy niej jak nowonarodzony i że chciałby ją zaprosić ją na randkę w ich wspólny, wolny dzień od pracy.

Ona oczywiście się zgodziła i była tak podekscytowana, że z rozpędu pocałowała Hardwood’a. Nie dowierzała… Nigdy nie sądziła, że w tym wieku może się jej przytrafić coś takiego.

Było w niej tyle emocji, że musiała opowiedzieć komuś o wszystkim, a najbliżej był… Rimi! Kundel pomyślał "Ty to masz szczęście kobieto! Takie rzeczy to tylko w filmach..." Dobrze mieć czworonogiego przyjaciela, który zawsze cię wysłucha.

Do wyczekiwanej środy czas okropnie się dłużył, ale Barbara nie próżnowała. Postanowiła powalić Hardwood’a na kolana. Odkąd zaczęła pracować, udało jej się wspiąć ciut wyżej na drabinie kucharskiej kariery, mogła więc sobie pozwolić na drobne szaleństwo. Udała się do kosmetyczki, fryzjera i kupiła sobie nowy, oszałamiający strój. Efekt? Miłość zdecydowanie odmładza…

CDN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.02.2012, 22:03   #2170
anie_1981

Rodzina Darling...

Miałam trochę czasu by pograć, więc wstawiam fotki. Jest to historia rodziny Darling (Agnieszka Zadek Darling i jej mąż, Eric Darling). Mają dziecko, syna o imieniu Ror Eric.

Roy Eric w hustawce...

Agnieszka i jej ulubieniec... Gucio...

Eric przyrządza naleśniki, ma odjechaną minkę...

Ogrodnik Darlingów zajmuje się roślinkami...

Służąca nie robi prania, co najwyżej przełoży pranie z pralki do suszarki, i potem je z niej wyjmie, ale samemu trzeba zbierać pranie z domu. Podoba mi się ten mod, i ten na ogrodnika też. To przyjemne, że nie muszę się przejmować dodatkową Simką...

Agnieszka zdecydowała, że najwyższy czas zadbać o formę po ciąży. Eric chce jeszcze jednego dziecka. Jasne, łatwo mu mówić, to nie on chodzi w ciąży i rodzi! Jeśli Aga nie będzie o siebie dbała na bieżąco, będzie wyglądała tragicznie!

Seria zdjęć z Roy'em Eric'iem i jego rodzicami...

Agnieszka w basenie, pływanie świetnie relaksuje i dobrze wpływa na mięśnie!

Jak się Wam podoba w stroju kapielowym?

Mały odgryza lalce głowę... typowe...

Bonus: Grzybodrzewa, o których była mowa w temacie o Lunar Lakes.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 14.02.2012 - 22:07
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania