![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie super rodzinki,naprawdę super !
![]() Mnie zaś bardzo długo nie było,niestety nie nadrobię,bo i tak rodzina była nudna,i nie mam tego zapisu. Usunęłam go,bo mi się..znudził. ![]() ![]() ![]() Oto ... Julia (mam uwielbienie do swojego imienia ![]() ![]() ![]() ![]() Mały jednorożec - Julian. ![]() ![]() Oraz Ania. Ojca Juliana,czyli "kochanka" Ani nie ma. ![]() ![]() Co za ekscytacja ! ![]() ![]() Karmienie Juliana. Już nie pije mleka mamy,bo już duży ogier. ![]() ![]() Prawdziwy koniarz nie tylko kocha konie,ale również jednorożce ! ![]() ![]() Wszyscy się wybrali na przejażdżkę. Tylko na tym zdjęciu Juliana nie ma. ![]() ![]() Wybrali się na cmentarz. ![]() ![]() ![]() Poza heroiczna. ![]() ![]() Mistrzynie min ! ![]() ![]() Takie tam zdjęcie. ![]() ![]() Kazałam jej pozbierać,jakby się coś stało. Zresztą i tak się nic nie stanie. ![]() ![]() Na cmentarzu było nudno,więc się udali do parku. Zresztą kto wpadł na pomysł pójścia (raczej zagalopowania ![]() ![]() Już w parku. Lubię to zdjęcie. ![]() I BONUS : ![]() Mam taki wieeeelki nos ! ![]() Następne zdjęcia jutro. ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|