|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Stephenowa,.Catti.,Ashelly,milkie_way15 - czekam z niecierpliwością na rodzinki !
![]() Okej,jak nikt na razie nie daje zdjęć,to ja was pomęczę moją rodzinką. Dziś o wiele więcej zdjęć niż wczoraj. ![]() ![]() Uśmieszek. ![]() ![]() Julia ! Jeszcze oczy nam wydłubiesz,i co wtedy będzie ? ![]() ![]() Spokojnie. Tylko rozrzucała siano. Oczu wam nie wydłubie,i tak by tego nie zrobiła. ![]() ![]() Ajajajaj,Ani się chyba język do lizawki przykleił. ![]() ![]() Julia i Julian. Dziwnie trochę brzmi,nie ? ![]() ![]() Nie pytajcie się,co ona tu robiła. ![]() ![]() Schowała konie,poszła się umyć. Czyściochem trzeba być,by potem dać buziaka jakiemuś chłopakowi. ![]() ![]() Przeglądanie się przed lustrem. Nie idzie na randkę,tylko po prostu sprawdza,czy wszystko ok. ![]() ![]() Śpioch. Niedługo mama dołączy do śpiochów. ![]() ![]() A nie mówiłam ? ![]() Teraz seria zdjęć pt. "Strzelamy miny podczas gry w szachy". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zmęczyła się graniem w szachy i poszła spać. Dobranoc ! ![]() ![]() Tymczasem pojawił się ogier jednorożca. Wolę już mieć dwójkę jednorożców. ![]() ![]() Punkt 5:00,zniknął. A pojawił się chyba 22:00. ![]() Już nastał poranek. Trzeba się znowu zająć konikami. ![]() Najpierw do łazienki. By zwrócić na chłopaków uwagę. ![]() ![]() Smile ! Ale dobra,nie będę podglądać. ![]() ![]() Robimy porządki,i do koników ! ![]() ![]() Julian. ![]() Będę musiała ich chyba przeprowadzić,lub trochę przebudować,bo wcześniej piła normalnie,a tera kiwa,że nie może tego zrobić. ![]() ![]() "Końskie" pogaduchy,ciekawe,o czym tam tak gadają ? ![]() Następne zdjęcia jutro.
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|